Joulukalenteri kierrätysmateriaalista

Isyyspakkaus

Joulukalenterin ensimmäisestä luukusta paljastuu...

Joulukalenteri!

Rouva sai pitkään haaveilemansa pussikalenterin valmiiksi lähes ajoissa, ja se ripustettiin keittiön oveen. Jokaisessa pussissa on pieni paketoitu yllätys, ja tänään ykkösen sisältä löytyi Chjokon suklaapallo.

Kalenteri on tehty kierrätysmateriaalista. Kangas on Rouvan isoäidin itse kutomaa puolipellavakangasta, ja numerot on huudettu Huuto.netistä. Puuttuvat ykköset (esim. numero 11) on kirjottu käsin.

Nyt minunkin pitäisi varmaan hommata Rouvalle pienet yllätykset seuraaville päiville.

Tulevina vuosina riittänee, että pusseissa on yllätykset vain pienelle tytölle: jokin herkku, tarra, pieni tavara tai lupaus yhteisestä tekemisestä kuten "Tänään tehdään piparkakkutalo".

Niin, pitäisikin suunnitella, millaisen tekisin.

Kommentit

Monsteri lauma

Nää joulukalenterit on kyllä ihan parhaita verrattuna aina siihen samaan suklaa kalenteriin tai nämä hirvittävät uutuudet...leluja,karkkia,salmiakkia,kuvakalenteri.

 

Meillä lapset saavat ensi jouluna tämänlaisen seinäkalenterin,jossa on juurikin näitä lupauksia tehdään piparkakku talo,mennään uimaan,pulkkamäkeen,ja muutamaan pussiin pääsee varmasti karkki,tarra ja joku pieni esine esim..Pipar kakku muotti ja lupaus että tänään leivotaan piparit!

 

Todella upea kalenteri!

Meilläkin oli ensimmäisen kanssa joulusukka jonne joka päivä sai jotain itse tehtyä, ostettua, lupausta, yllätystä ym ym.

Toisen synnyttyä jaksoin 2 ekaa vuotta, joten kuten rimaa hipoen. Suurin osa ostettua, vähän itse tehtyä ja vain muutamia lupauksia/ tekemistä. Mutta nyt kolmantena vuonna ja kolmannen lapsen kanssa en enää edes yrittänyt.

Pojat saivat lelukalenterit. Ja ainakin nuoremman hevisauruskalenteri yllätti positiivisesti. Lopputuloksena on koko bändi lavalla soittimineen ja vahvistimineen. On edes yritetty saada jotain järkeä tuohon juttuun. Vanhemman blaybladekalenteri taitaa olla täynnä aiheeseen liittyvää krääsää.

Eniten ärsyttää mummujen raahaamat eurolla kymmenen kappaletta suklaakalenterit. Niissä suklaa on järjettömän pahaa, tuskin suklaaksi tunnistettavaa sokerimössöä. No onpa karkkipäiväkarkit jouluun asti hoidossa kun joka lauantaiksi riittää oma kalenteri syötäväksi.

Hosuli
Hömppäblogi

Kaunis! Rouva on taitava.

Tommi K
Isyyspakkaus

Kiitos! Kaunis Rouva on kyllä taitava. Hän yllättyi itsekin siitä, miten tyylikäs tästä tuli. Kuusen muoto ja taskujen asettelu ovat herran käsialaa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Hieno on. Meille olisi tullut partiolaisten kalenteri, jos joku olisi sen minulle yrittänyt myydä. Heräsin asiaan liian myöhään, enkä ennättänyt selvittää, missä niitä myydään. Mun partiolaislapsuudessa niitä nimittäin myytiin ovelta ovelle tai esim. ostoskeskuksissa, mutta nyt en ole nähnyt yhtään partiolaista myymässä. Toisaalta olihan se aika inhottavaa myydä niitä kadunkulkijoille tai ovelta ovelle. Eikä varmaan kovin turvallistakaan enää... Se on kuitenkin se ainoa oikea _kuvakalenteri_

Mari Inka
Oisko tulta?

Tää on kyllä hieno.

Tommi,
Meillä Oisko Tulta? blogisteilla olisi tällainen hyvänjoulumielen haaste!
Tehdään yhdessä maailmaa paremmaksi.

Mari Inka
Oisko tulta?

Tommi, kiitos!
Oi oi, tästä tulee niin hyvä mieli.

Kommentoi