Juhlaillallinen Buttermilk Channelissa

Isyyspakkaus

Buttermilk Channel Brooklynin Carroll Gardensissa (524 Court St, Brooklyn) on suuri ravintolarakkautemme. Löysimme paikan suositusten perusteella vuonna 2009 ja olemme sen jälkeen käyneet siellä jokaisella New Yorkin -matkallamme. Tämäkään kerta ei ollut poikkeus.

Buttermilk Channelissa on kaikki kohdallaan: ruoat, juomat, tunnelma, palvelu... Kävi vielä niin hauskasti, että Annella oli täällä ollessaan syntymäpäivät, joten sovimme menevämme juhlaillalliselle Buttermilk Channeliin.

Varasimme pöydän klo 17:ksi, jotta ehtisimme lasten kanssa takaisin kämpille hyvissä ajoin - tai ainakin ennen kuin on aivan liian myöhäistä.

Alkuun on aina saatava ostereita, joita saa sekä kylminä että uunissa kevyesti paistettuina.

Emme malttaneet olla ottamatta myöskään viiriäistä, kun tarjoilija kertoi, että sitä on marinoitu kolme päivää, ja kyllähän se maukasta oli. Tyttökin tykkäsi niin kovasti, että jouduimme tilaamaan vielä yhden annoksen ihan vain häntä varten.

Yksi ravintolan klassikkoannoksista on ankkamureke, jonka onnistuin myymään sekä Annelle että Raijalle. Valinta oli kuulemma erinoimainen.

Vaikka mureke houkuttelikin, otimme Rouvan kanssa tällä kertaa jotain muuta: hän kalaa ja minä lihaa. Yhteisinä lisukkeina koko pöydälle oli todella herkulliset tryffeliruusukaalit.

Jälkiruoat tilasimme jaettaviksi, jotta pääsimme maistelemaan mahdollisimman montaa asiaa: paikallisia juustoja, suklaa- pot de cremeä, omenagalettea sekä leipävanukasta. Aah!

Ravintolan henkilökunta oli niin otettu kuullessaan, miten paljon pidämme ravintolasta ja että käymme siellä aina vain uudelleen, että saimme vielä jälkiruokadrinkit talon piikkiin ja hienon Buttermilk Channel -ostoskassin kotiin vietäväksi.

Myös pienimmät asiakkaat ihastuttivat. Molemmat jaksoivat todella hienosti, vaikka olimme ravintolassa pitkään yli nukkumaanmenoajan. Pienen tytön panostus koruihin tuli myös huomioitua.

Tyttö oli muuten aika fiiliksissä omasta hot dog -annoksestaan ja jälkiruoaksi saamastaan klovni-jäätelöstä.

Kylläpä olikin hauska ilta, ja Buttermilk Channel on aina niin mahtava!

Ja onnittelut vielä päivänsankarille ja kiitos mahtavasta seurasta!

Kommentoi