Kaksi herätyskelloa

Isyyspakkaus

Viikonloppuisin meillä on kaksi herätyskelloa. Toisen patterit käyvät jo vähän laiskasti, mutta toinen herättää melko varmasti aika tasan kahdeksalta.

Tätä herättäjää ei saa sammumaan enää, kun se pärähtää käyntiin.

Toisessa kellossa on parempi torkkutoiminto, joka toimii puheohjauksella. Kun sille sanoo: "Nukutaan vielä", se torkahtaa uudelleen.

Isä nousee ensimmäisen kellon herättämänä, mutta äiti hyödyntää toisen kellon torkkutoimintoa.

Kommentit

nonnanen (Ei varmistettu)

Teillä on ihana koira ja tyttö on kasvanut hurjasti :) ihanat hiukset hänellä! Odottelemme miehen kanssa myös näitä "laiskoja" viikonloppuaamuja. Mahassa asuvan jätkän laskettu on 18 ensikuuta ja meillä loikoilee laiskasti sängyssä myös kaksi karvatonta kiinanharjakoiratyttöä, saa nähdä kuinka mahdutaan kaikki köllimään aamuisin <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihania aamuja ja vielä ihanempia herätyskelloja :)

Vierailija (Ei varmistettu)

<3

Nukkumisesta puheenollen (huomaa hieno aasinsilta); mistä tietää että on lukenut liikaa blogeja? No, ne tulee uniin. Viime yönä olin teillä kylässä. Rouva ei arvostanut seuraani ja vetäytyi tuntikausiksi ruokkimaan vauvaa toiseen huoneeseen. Itse vietit vierailuni bloggaamalla olohuoneen nurkassa. Minä taas en meinannut lähteä teiltä kulumallakaan koska ruoka oli niin hyvää ja sitä oli niin paljon. Tarjoiluista erikoisin oli kyllä limppu jonka taikinan sekaan oli leivottu naudanlihaa. Se oli sisältä täydellisen medium.

Tommi K
Isyyspakkaus

Kiitokset!

Ja Tuulie, mahtavaa! Tervetuloa vaan jokin toinenkin yö. Toivottavasti olemme hieman vieraanvaraisempia ;)

Kommentoi