Kaksi uudenvuodenbrunssia: Rose Water ja Prune

Isyyspakkaus

Brunssipainotteinen ruokailumme jatkui sekä uudenvuoden aattona että päivänä.

Uudenvuoden aattona kävimme Rose Waterissa (787 Union St, Park Slope, Brooklyn) ja vuoden ensimmäisenä päivänä tapasimme kavereita Prunessa (54 E 1st St, East Village).

Rose Water on paikka, jonka löysimme jo useampi vuosi sitten, ja olemme käyneet siellä brunssilla pari kertaa aiemminkin. Nyt, kun majoitumme samassa kaupunginosassa, ravintolassa oli ehdottomasti käytävä uudelleen. Sopiva hetki siihen tuli, kun kävimme tytön kanssa lauantaina luistelemassa Prospect Parkissa. 

Tilasimme tytölle possusämpylän, Rouvalla oli perunagratiinia ja oma annokseni oli savulohikakku, jonka kanssa tarjottiin myös uppomunia.

Kovin oli hyvää, ja mietimme, että uudenvuoden brunssista voisi hyvin ottaa tavan ihan kotonakin ollessa.

* * *

Vuodesta 2017 on pakko tulla hyvä, sillä niin erinomainen oli vuoden ensimmäinen ateria!

Poikasen kummitäti, Anne, tuli aivan sattumalta lomailemaan New Yorkiin kaverinsa kanssa juuri samaan aikaan meidän kanssamme, joten teimme heti heidän ensimmäisenä aamunaan treffit East Villagen Pruneen.

Myös tämä paikka on meille tuttu aiemmilta NYC:in-matkoilta, ja oli kiva viedä kaverit syömän ravintolaan, jonka tiesi varmasti hyväksi.

Yksi asia oli kuitenkin uutta edellisiin kertoihin verrattuna: Viimeksi Bloody Maryt jäivät juomatta, sillä osavaltion laki kielsi alkoholin tarjoilun sunnuntaisin ennen klo 12:ta. Nyt lakia on muutettu, ja pääsimme vihdoin tutustumaan Bloody Mary -listaan. Se oli hyvä.

Suosituin ruoka-annos seurueessamme oli Eggs Benedict, tietty, otanhan sen itsekin aina kun vain mahdollista. Prunessa Eggs Benedictin kanssa tarjotaan perunaröstiä, ja annos on varmasti yksi parhaista Eggs Benedicteistä, joita olen maistanut.

Tyttöselle tilasimme Pasta Carbonaraa, ja halusimme maistaa myös Egg en Cocottea, jossa on kanaa ja kananmunaa sekä salaattia.

Loppuun jaoimme jälleen Dutch Style Pancaken, joka kuuluu syödä kanadalaisen "pekonin" ja vaahterasiirapin kanssa, ja sen jälkeen vyöryimme ulos. Prunekaan ei siis pettänyt.

Lämpimät suositukset molemmille paikoille!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Nyt on pakko kommentoida, sillä alkoi jo huvittaa ja pitkästyttää. Mietin edellisen postauksen jälkeen, että voisin lyödä vaikka vetoa seuraavassa postauksessa on taas burgeri ja tadaa.. Nää on niin nähty, jotain uutta kaipailisin.

Tommi K
Isyyspakkaus

Hei, sinähän varsinainen meedio olet! 

Monet lukijani kaipaavat meiltä nimenomaan ravintolavinkkejä omia tulevia NYC:in-matkojaan ajatellen. Valitettavasti lomasyömisemme pyörii tällä kertaa, pienten lastemme kanssa, pitkälti brunssien ympärillä, ja on hyvin mahdollista, että joku meistä syö brunssilla burgerin. Jos se pitkästyttää, lue vaikka välillä jokin kirja tai katso elokuvia. Niissä tapahtuu paljon asioita, ja monesti niissä on myös jokin juoni. 

P.S. Jutun kuvissa ei ole ainuttakaan burgeria.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ranskalaisten vieressä mielestäni on burgeri. :) Ehkä silmäni näkevät väärin. Kiitos, olisin mielummin vastaanottanut linkin johonkin monipuolisempaan matkailu/ruokablogiin.

Tommi K
Isyyspakkaus

Olen pahoillani, jos lomani ei täytä sinun odotuksiasi. Blogin lukeminen perustuu onneksi samalla tavalla vapaaehtoisuuteen kuin sen kirjoittaminen, joten toivon että löydät jostain muualta kiinnostavampaa luettavaa. Kokeile Googlea, siellä on paljon linkkejä eri paikkoihin.

Ranskalaisten vieressä on possusämpylä, kuten kirjoitin ylempänä. Tarkemmin sanottuna Roasted Pork Sandwich, joka on tehty pretzel-sämpylään ja täytteenä on possun lisäksi mozzarellaa, omenaa ja kaalia.

Kommentoi