Kasvomaalauksen alkeet: Ensikertalaisen pääkallomaski

Juuri, kun olimme toipuneet Halloween-viikosta (ja laskutavasta riippuen viisistä tai seitsemistä Halloween-juhlista), tyttäreni alkoi valmistautua jo tulevia naamiaisia varten. Hän päätti opetella tekemään kasvomaalauksia.

Luurankomaski

Rouva kävi ostamassa Pilailupuodista vesiliukoisia Water Make-Up -kasvomaaleja, ja lupasin, että tyttö saa kokeilla niitä minun kasvoihini. Ajattelin, että hän maalaa niillä naamaani jonkin hämähäkin, mutta siinä ei ollutkaan riittävästi haastetta.

Luurankomaski

Maskeerattavana oleminen oli oikeastaan aika mukavaa. Hieman autoin häntä ja näytin, miten pohjaväri tasoitetaan sienellä, ja töpöttelin myös silmäluomeni itse mustiksi.

Luurankomaski

Parta ja viikset olivat tämän maskin tekemisessä vähän tiellä, joten ne olisi hyvä ajaa pois, jos maskin haluaisi tehdä viimeisen päälle. Mietin myös, että nyt kun tukkaa ei ole enää tiellä, voisin myös vetää koko pään kaljuksi, jolloin valkoista väriä voisi vetää pään yli niskaan asti!

Luurankomaski

Aika hyvä lopputulos 7-vuotiaan ensikertalaisen tekemäksi! Erityisesti nämä poskiin levittyvät hampaat ovat todella hienot.

Luurankomaski

Nyt sitten vaan odottamaan seuraavia naamiaisia! Miksiköhän tämä ajatus ei tullut kenellekään ennen Halloweenia? Mitäs muuta näillä voisi maalatakaan..?

Luurankomaski

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *