Katso, kun isi leikkii!

Isyyspakkaus

Okei, nyt lähti vähän lapasesta tämä Duplo-homma. Ei ollut tarkoitus ostaa ihan näin paljoa kerralla, mutta tuossa muutama viikko sitten eräänä jetlag-yönä päädyin Huuto.netiin, ja pistin korotusautomaatit kahteen lego-säkilliseen. Voitin molemmat.

Työnjako on toistaiseksi aika selkeä. Isä rakentaa ja tytär purkaa.

Eiffel-torni on kyllä pysynyt lähes ehjänä jo pari viikkoa. Jalka on irronnut pari kertaa, mutta se on ollut helppo kiinnittää takaisin.

Niin, ja huusinhan minä samalla hieman Brion junaratojakin...

Kommentit

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi/

Ah, ne ihanat tekosyyt! Kaveri osti playstation 3, ihan 8-vuotiaan poikansa vuoksi. ;) Hmm.. aika tasan menee pelaukset isän ja pojan välillä. :p

Tommi K
Isyyspakkaus

Heh :)

Juu, mutta ihan vaan mummoille, kummituksille ja vastaaville tiedoksi, että meille ei sitten tarvita hirveästi näitä perusduploja lisää. Jos jostain löytyisi sellainen duplo-maatila, jonka menin myymään teini-ikäisenä kirpparilla, sellaisen voisin... voisimme... joku voisi huolia.

Vierailija (Ei varmistettu)

Älä nyt, pari säkkiä lisää ja saat rakennettua myös Colosseumin ;)

Tommi K
Isyyspakkaus

Älä yllytä! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Legot ja Brion junarata on ihan parhaita!Niihin kannattaa kyllä satsata, vaikka aika kalliita ovatkin. Ovat kestäviä ja pitkäikäisiä leluja. Meillä esikoinen 7v. leikkii duploillakin vielä silloin tällöin, vaikka pikkulegot onkin se ykkösjuttu. Duploilla kun saa tehty juuri tuollaisia ISOJA rakennelmia:) Ja junaradalla samoin...

Muistan kun kerran esikoisen ollessa pieni innostuin yhdessä hänen kanssaan rakentelemaan eläintarhaa duploista. Jossain vaiheessa lapsi alkoi hokea: "Anna pala. Anna pala". Ja minähän annoin paloja... ja rakentelin itsekin intona... jossain vaiheessa lapsi alkoi jo vähän itkeskellen hokea: "Anna pala.". Lopulta vilkaisin vahingossa kelloa ja se oli jo ties mitä! Tajusin, että välipalaahan lapsiraukka oli ollut jo vailla toista tuntia.... ja minä se vain legopalaa tarjoan:)

Myymi (Ei varmistettu)

Ja hei, pitäähän parit pyramiditkin rakennella.. Onhan ne sentäs yksi maailman ihmeistä ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Huutonettiin pitäis kyllä asentaa joku sellainen innostunut vanhempi -lukitus. ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Tämähän se on se todellinen syy miksi miehet haluavat lapsia ;)

Ulri (Ei varmistettu)

Kyllä lapset tosiaan saavat miehessä esiin sen sisäisen pikkupojan. Velikin osti pienen sähkömoottorilla kulkevan mopon lapselleen ennenkä vauva oli ehtinyt edes syntyä :D

Amma
Why you little!!

Juu junarataa meilläkin pyydettiin jo joulupukilta, olihan pojalla silloin ikää 4,5kk. Edelleen se on paketissa vaatehuoneessa, mutta kyllä se pappa sen testas että toimii :D

Piipo79

Alkaa tehdä itsekin mieli rakennella legojuttuja. Hmm. Pitää varmaan ostaa sen yhden (maatilapaketti muutes!) paketin lisäksi meillekin lisää legoja jotta pääsee laittamaan oman luovuuden valloilleen!

Monsteri lauma

Meillä näin kävi kun poika sai 5v lahjaksi pikku legoja,nyt äiti tekee niitä enemmän kun poika...välillä pojalla menee hermot kun tulen keksen lego leikin viereen rakentamaan jotain omia juttua.Kuulema äitin pitää ostaa omat legot jos niitä on pakko rakentaa juuri silloin kun hän niillä leikkii.

Liisa
Osasin!

Täällä on vähän samat tunnelmat. :) Aina kun joku kysyy lapsen synttärilahjatoiveita (täytti juuri 1 vuoden), kerron että hän toivoo kovasti joko Duploja tai Brion junarataa... :D

Duploja onkin pari pakettia (jotka kalpenevat teidän eiffelin rinnalla) ja niillä rakennellaan yhdessä innokkaasti. Tai siis äiti rakentaa ja poika purkaa. Olen aivan ihmeissäni, miten nekin ovat muuttuneet omasta lapsuudestani. Palikoissa on nykyään aivan ihmeellisiä ja ihania värejä ja muotoja.

Lapsena rakastin Brion junarataa mutta kotona ei ollut sellaista. Nyt aion NIIIN ottaa vahingon takaisin!

Vierailija/Ansku (Ei varmistettu)

Poika valitteli kun ei oo tekemistä, minäpä muistin nähneeni jotain kivaa.. Tässä sit rakennellaan sun Eiffel tornia, poika tekee ja minä lasken kerroksia, samalla jännätään riittääkö meijän palat. Seuraavaksi kokeillaan tuota pirun nyrkkiä vai mikä toi on tuossa alkakuvassa. Mukavaa viikonloppua!

Tommi K
Isyyspakkaus

Hah! Hauskoja tarinoita!

Nyt mulla on ongelma, kun se torni on edelleen ehjä, ja tekisi jo mieli rakentaa jotain uutta. Ei raaskisi särkeä :)

Piipo79

Osta lisää duploja. Rouva ilahtuu! :-)

Kommentoi