Kellohallin keittiö ja kirpputori

Isyyspakkaus

Helsinki osaa näyttää sekä huonoimmat että parhaat puolensa samana päivänä.

Kun lämpötila laskee alle kymmeneen ja sataa vaakatasossa niin, että sateenvarjosta on pidettävä kiinni kaksin käsin, alkaa pohtia, miksi kannattaa asua tällä tuulisella niemellä. Sitten siihen saa vastauksen: esimerkiksi tämän Teurastamon Kellohallin takia.

Kellohalli on avattu syyskuun alussa vanhan Teurastamon alueelle Helsingin Hermanniin, ja se toimii sekä ravintolana että tapahtumapaikkana. Eilen Kellohallissa järjestettiin toisen kerran keittiökirpputori, jossa oli myynnissä sekä pientä syötävää että ruoanlaittoon ja keittiöön liittyvää kirpputorikamaa.

Kirpputoritapahtumassa olisi kyllä saanut olla hieman enemmänkin myyntipöytiä, mutta pientä ostettavaa löytyi näiltäkin: itse tehtyjä omenamehua, kaurakeksejä ja näkkileipää sekä neitsytkookosöljyä ja kookossokeria.

Ravintolatilana rosoinen Kellohalli oli puolestaan juuri sitä, mitä olemme Helsinkiin kaivanneet. Kuin tuulahdus New Yorkia tai Kööpenhaminen Kødbyeniä.

Sunnuntain brunssilistan anti näytti makoisalta, ja emme voineet vastustaa näitä hampurilaisia. Hmm, kuinkas monennet nämä olivatkaan viikon sisällä..?

Ruokajuomaksi suositeltu omena-selleri-inkiväärijuoma oli juuri niin jänskällä tavalla raikkaan makuista kuin miltä se kuulostaakin.

Tämän (ja viinilistan) perusteella en malta odottaa, että pääsen tänne syömään jokin ilta. Toivon myös, että keittiökirppari saa jatkoa ja tilassa järjestetään muutakin mielenkiintoista.

Tällä kertaa tyttö roikkui mukana kantoliinassa, mutta tänne olisi voinut hyvin tulla vaunujenkin kanssa. Toivottavasti se on OK myös illallisella.

Kommentit

annemi

Olen Kellohallin vieressä töissä ja olemme työkavereiden kanssa käyneet aika usein lounaalla siellä. Tykkään erityisesti miljööstä, ruoka on myös aina ollut hyvää ja plussaa kivasta taustamusiikista :)

Keittiökirpparille tai Maatilatorille en ole vielä ehtinyt!

Anna Karhubear

Olin paikassa pari viikkoa sitten Roskakalapäivässä ja testasin tietty kans hampurilisen :) Hyvähän se oli! Suosittelen seuraavalla kerralla piipahtamaan myös naapuriovesta löytyvässä Pasta Factoryssä, ihanaa kotitekoista tuorepastaa ja symppistä palvelua!

Tommi K
Isyyspakkaus

annemi: Pitää tulla kyllä ehdottomasti testaamaan se lounaskin.

Anna Karhunen: Luin 'roskalavapäivä' ja ihmettelin rouvalle ääneen, että sellainenkin ja mikä ihme se on :) Pasta Factory kuulostaa kyllä kivalta!

annemi

Pasta Factory on ihana, olen käynyt nappaamassa sieltä pappardelleä ja pestoa mukaan yhtenä perjantaina :)

Kommentoi