Kesäloman toiveet

Isyyspakkaus

 

Kesäloma alkoi nyt. Tai siis virallisesti maanantaina, mutta kuitenkin. Tavoitteena on ottaa rennosti ja edetä lähes ilman mitään suunnitelmia. Mutta voihan sitä silti olla toiveita, mitä olisi kiva ehtiä tehdä, vaikka kaikkea ei olisikaan aikataulutettu kalenteriin.

Otimme valkoisen kartongin ja kolme eriväristä tussia ja sovimme, että kirjoitamme jokainen omalla värillämme, mitä toiveita meillä on lomalle.

Alku vaikuttaa hyvälle: toiveina on ainakin uida, istuttaa pionit, käydä Muumimuseossa, syödä munkki Pyynikillä, katsoa elokuva, järjestää isille ja äidille treffi-ilta ja mennä puutarhamökille.

Emme ole oikeastaan koskaan viettäneet kesälomaa Helsingissä, joten odotan ihan vaan sitä, että pääsen näyttämään tytölle kesäisen Helsingin niitä puolia, joita ei muuten tule katseltua. En ole esimerkiksi itsekään käynyt koskaan uimassa Stadikalla tai Kumpulan maauimalassa, joten heti kun vaan ilmat sen sallivat, teemme retket niihin. Meressä uimisesta en ole ihan varma, sillä tätä menoa vedet eivät paljoa ehdi lämmetä.

Ai niin, yksi asia voisi olla aiheellista lisätä listalle: nukkua pitkään.

Kommentit

Piipo79

Ja uimislistaan kannattaa lisätä ehdottomasti pulikointi Allas Sea Poolissa 27-asteisessa vedessä! Siellä on 160cm ja 60cm syvät altaat, toimii hyvin vaikka pukukopit on mielestäni liian ahtaat. Sauna taasen miellyttävä mahtavilla näköaloilla.

Tommi K
Isyyspakkaus

Se on myös tulossa listalle! :)

Hertta
Lilou's Crush

Oi meidän pitäis tehdä Allas-treffit Piipon ja teidän väen kanssa :) meilläkin vielä korkkaamatta! Pitikin muuten T laittaa rouvallesi ehdotusta treffeistä perheiden kesken muutenkin!

Piipo79

Olispa kiva, ehdottomasti! Me ollaan seuraavat pari viikkoa Kroatian ja Slovenian lämmössä mutta sitten taas Helsingissä! 

Piipo79

...niin ja ihanaa loman alkua sinullekin! 

Tommi K
Isyyspakkaus

Joo! Nähdään ihmeessä!

Elmas (Ei varmistettu)

Kiva idea tuo tussit ja kartonki ! Hyvää ja lämmintä lomaa :-)

Tommi K
Isyyspakkaus

Kiitos!

Vierailija (Ei varmistettu)

Uintiretki kannattaa tehdä myös Vantaanjokeen Pikkukosken uimarannalle (Oulunkylässä), pyörämatkan päässä keskustasta kiva hiekkaranta.

Tommi K
Isyyspakkaus

Siis Vantaanjoessa? :-o Oho, enpäs ollut edes tullut ajatelleeksi että Vantaanjoessa olisi uimarantoja. No mutta sehän pitää käydä tsekkaamassa! Jos nyt vaan vähän lämpenisi...

Kommentoi