Kolmatta reppua ulkoiluttamassa

Isyyspakkaus

Sain lainaksi Manducan kantorepun, kuten kerroin jo aiemmin Facebookissa. Stokken jälkeen Manduca tuntui helpommin lähestyttävältä, ja ensivaikutelma oli muutenkin positiivinen.

Reppu on samankaltainen kuin Tulan kantoreppu, mutta tässä repussa on muutama säädin enemmän. Esimerkiksi yksi vetoketju, jolla lapsen selän taakse tulevaa osaa saa madallettua.

Pyhäinpäivä oli puolestaan kauniin syksyinen, ja auringonvalo ja tummat pilvet tekivät maisemasta dramaattisen.

Ilma oli utuinen ja kaupunki pastellivärinen.

Linnunlaulun strutsi oli palannut kotiinsa.

Manduca-repussa tyttö näki ympärilleen paremmin kuin Stokkessa. Hän viihtyi repussa hyvin katsellen maisemia, mutta samasta syystä hän ei malttanutkaan ummistaa silmiään yhtä nopeasti.

Pieni ehti nukahtaa kuitenkin lähes tunniksi ja heräsi juuri ennen kuin palasimme kotiin.

Auringonlasku värjäsi taivaan oranssiksi.

Kommentit

Amma (Ei varmistettu)

Siis apua, liekköhän meiän jätkä suhteessa iso vai teiän neiti pieni, sillä meillä on sama vanupuku käytössä ja se alkaa lahkeista olla kohta nafti kun ne on käännettynä umpeen. Ja siis ikää meiän jäbällä on vajaa 3kk.. Hui!

Tommi K
Isyyspakkaus

Neiti on kyllä siro, mutta kyllä tämä puku alkaa olla meilläkin jo aika snadi. Jalkaterät tulevat väkisin ulos lahkeista, joten jalkoihin tarvitsee muuta lämmikettä

Vierailija (Ei varmistettu)

^^ huh, meidän tyttö 1v 2kk käyttää tuota pukua edelleen autoillessa. Jalassa tosin ´kengät/villasukat ja tumput kädessä.

-S

cpop (Ei varmistettu)

Jotenkin jäi hihityttämään tuo kommentti tuosta puvusta:D Meidän neiti on 8kk ja kyseinen puku on vieläkin -ISO-! Mutta meillä siis on pienikokoinen tyttö, sitä viimeeksi tänään nvla lääkärillä jauhettiin. Hieman alkaa ärsyttää jo, kun jokapaikassa väännetään "pienikokoinen", tuo tuli selväksi jo ennen kun tyttö syntyi....

Amma (Ei varmistettu)

O-ou, uskallankohan mä ees viiä tätä poikaa neuvolaan ens viikolla! kuinkahan mä saan huutia siitä että jätkä kasvaa kai aika yläkäyrillä :D ihan vaan luomumaidolla kasvaa (vai onkohan noissa d-vitamiineissa jotain..)

Ei vaiskaan, naurattaa vaan tää lasten kokoero. Vaatteista 62cm alkaa jo olla pieniä..

Tommi K
Isyyspakkaus

Heh, kovin ovat kyllä erikokoisia nämä lapset. Meillä käytetään edelleen joitain 50-senttisiä vaatteita :D

Amma (Ei varmistettu)

Hah, niinpä muuten meilläkin, äitiyspakkauksen valkonen kietasumallinen body ja lime-violettiraitanen body menee vielä jatkopalan kanssa! Mutta niitäpä ei ihan ekan kuukauden aikana voinu käyttää kun ne oli liian isoja..

Suttura

Tuleeko manducasta vielä syväluotaavampaa analyysia? :)

Tommi K
Isyyspakkaus

Kyllä, tarkoitus olisi, mutta en ole hirveästi ehtinyt kanniskelemaan. Yksi havainto on todellakin se, että hän ei nuku Manducassa yhtä hyvin Stokkessa. Tarkoittaa siis sitä, että jos tytön pitää varmasti saada pienet päiväunet, pitää lähteä liikkeelle vaunuilla. Ja on se lapsi vaan helpomaa sujauttaa vaunuissa olevaan makuupussiin verrattuna monen vaatekerroksen pukemiseen.

Suttura

Jään siis odottelemaan. :) Oletko muuten kokeillut manducan päätuen vaikutusta? Meillä se pimensi sen verran, että tyttö sippasi melko pian.

 

Tommi K
Isyyspakkaus

Öö, päätuki?

Suttura

:D

Siinä lapsen niskan takana on sellainen sellainen tarralla suljettava "pussi" minkä sisältä tulee esiin päätuki jonka saa kiinni olkaimiin.

Tuossa ehkä paras löytämäni kuva:
http://www.minityyli.fi/wp-content/2009/09/manduca3.jpg

Meillä tuo toimi parhaiten niin, että suljin tuon paneelin pituutta lisäävän vetoketjun ja laitoin päätuen, mutta tämä on aika sidonnaista lapsen kokoon ja kantajan pituuteen.

Suttura

Ai niin, lisäksi lämmin suositus olkainten ristimiselle - jakaa painon mielestäni paljon mukavammin selälle kun suorana pitäminen.

Tommi K
Isyyspakkaus

Kappas vain, niinpä onkin :D

Suttura

:D

Kommentoi