Korjaamo Kino ja Sushi Bar & Wine

Elokuvien levitysbisneksessä on kuohunut viime aikoina, kuten olemme saaneet lukea lehdistä. Nordisk Filmin ja Finnkinon erimielisyyksistä johtuen osa leffoista on jäänyt ja saattaa edelleen jäädä pois laajemmasta jakelusta.

Missä elokuvia sitten voi katsoa, monet miettivät, jos leffaa ei pyöritetä teatterimonopolin valkokankailla? Yksi tällainen paikka on Korjaamo Kino kulttuuritehdas Korjaamossa, Töölössä (Töölönkatu 51). 

IMG_3515-2.jpg

Monilla paikkakunnilla näitä pienempiä, itsenäisiä elokuvateattereita edelleen on, mutta voisin arvailla, että erityisesti keskisuurista kaupungeista ne ovat väistyneet monopolin tieltä.

Korjaamo Kino esittää mm. kohun keskellä ollutta Yösyöttöä, josta näyttää olevan vielä ensi viikolla myös vauvakinonäytös. Hmm… mitäköhän siitä tulisi taaperon kanssa..?

IMG_3499-2.jpg

Rouva vietti viikonloppuna puolestaan tytön kanssa tyttöjen päivää. He kävivät ensin kahdestaan HAM:issa Eero Nelimarkan näyttelyssä ja jatkoivat sitten matkaa Korjaamolle katsomaan My Little Pony -elokuvaa.

IMG_3504-2.jpg

Elokuvan jälkeen liityimme pojan kanssa seuraan ja tilasimme sushit Korjaamon Sushi Bar & Winesta, joka sijaitsee aivan elokuvateatterin vieressä.

Jos sushi ei maistu, viereisestä Korjaamon keittiöstä löytyy muutakin syötävää.  

IMG_3428-2.jpg

Sushia rakastava tyttömme oli tästä retkestä aivan haltioissaan.

IMG_3421-2.jpg

Hänen suurinta herkkuaan taitaa olla lohisashimi, mutta tällä kertaa maistoimme myös kevyesti grillattua sashimisettiä, jossa oli lohen lisäksi siikaa, tonnikalaa ja kampasimpukkaa. Todella herkullista!

IMG_3454-2.jpg

Sushi Bar & Wine on muutenkin yksi lempisushipaikoistani. Yleensä käymme Kampintorin ravintolassa Fredrikinkadulla, mutta lista on sama myös muissa toimipisteissä kuten täällä Korjaamolla.

IMG_3476-2.jpg

Nyt pitänee ottaa harkintaan se Yösyöttö ja vauvakino!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *