Kun vanhemmat eivät muista pääsiäisaskarteluja

Isyyspakkaus

"Isi, missä on höyhenet? Isi, antaisitko liiman? Isi, missä on sakset? Isi annatko jonkun tikun jolla voi levittää liimaa?"

Tarvitsetko silkkipaperiakin?

"Joo."

Kun vanhemmat eivät oikein muista/ehdi/viitsi/tai jotain, lasten on otettava ohjat omiin käsiin.

Olemme Rouvan kanssa hyvin laiskoja ja muistamattomia sesonkiaskartelijoita, mutta onneksi tyttö itse ilmoitti haluavansa askarrella pääsiäiskoristeita ja myös ryhtyi omin päin toimiin.

Pajun oksat haettiin torilta, ja muut askartelutarvikkeet löytyivätkin kotoa viime vuoden jäljiltä. 

Tarvikkeet saatuaan tyttö alkoi kovaa vauhtia liimata höyheniä kiinni oksiin, ja näytin hänelle, miten silkkipaperista pyöräytetään kukkasia. Olimme Rouvan kanssa lauantai-illan pois, ja tyttö oli sillä aikaa koristellut hoitajan kanssa kaikki oksat runsaasti ja taidokkaasti. Hoitaja sai kimpullisen pääsiäisoksia kotiin vietäväksikin.

Sunnuntaiaamuna sama meno jatkui: "Isi voisitko puhaltaa näistä kananmunista sisukset pois, niin minä koristelen ne?"

No mikäpäs siinä, hyvät munakkaat niistä saa.

Rouva oli menossa iltapäivällä kaverin pojan 1-vuotissyntymäpäiville, ja askartelutaiteilija antoi yhden oksistaan mukaan vietäväksi.

"Isi, latasin puhelimen akun täyteen. Nyt otan kuvia näistä koristeista. Pidä pikkuveli poissa täältä, niin minä asettelen koristeet tähän lattialle.

Tämä kuva on minulle tosi tärkeä juttu, ihan niin kuin ne teidän kuvat on sinulle ja äidille."

Omenat ja puut...

Kommentit

AnLottanen

Tulipa upeita! Ihana, taitava askartelija. ❤

Tommi K
Isyyspakkaus

Ja innokas! Mutta vähän kärsimätön: jos joku ei onnistu ekalla kerralla, on riski, että askartelut lentelevät pitkin pöytää ja askartelija lähtee ovet paukkuen toiseen huoneeseen.

Piipo79

Ihanan tomera tyttö! Meillä tehtiin oksat tänä vuonna ilman liimaa tai teippiä! Ihanan siistiä kieputella ohuella rautalangalla kaikki koristeet silkkipapreista lähtien! Lisäksi koristeet pysyvät hyvin kiinni. Lisäksi rautalankaan pujoteltiin pieniä askarteluhelmiä, se oli meillä mieluisin puuha!

Tommi K
Isyyspakkaus

Kuulostaa hauskalta! Täytyypä kokeilla ensi vuonna tällista metodia.

MiiaK (Ei varmistettu)

HUIKEETA!!! <3 <3 <3

Tommi K
Isyyspakkaus

Niin on! Tänään hän kävi piilottamassa suklaamunia ja otti vihjekuvat puhelimellani. Saan kuulemma huomenna sitten etsiä munat.

Kommentoi