Kuuman aamiainen oli loistava alku loistavalle päivälle

Isyyspakkaus

Jos kaipaat Helsingissä erinomaista aamiaista, pistäpä muistiin Café Kuuma (Albertinkatu 6).

Kuuman 16 euron All Day Breakfast sisältää kahvin tai teen, mehun, avokado-leivän tai croissantin ja lisäksi chia-vanukkaan, vihersmoothien tai jogurtin. Lisäksi voi tilata esimerkiksi kahden munan munakokkelin (4,50 €).

Tämä aamiainen oli itse asiassa syntymäpäivälahja ystäviltämme, ja pääsimme sille kahdestaan, sillä lahjaan kuului myös lastenhoitoa koko päiväksi. Eikä siinä kaikki, lahjan kolmas osa oli vielä iltapäivätee Kämp Brasseriessa! Saimme siis keksiä tekemistä yhdessä koko päiväksi, veimme lapset aamulla hoitoon ja aloitimme treffipäivämme Kuumasta.

Kuuma oli itselleni uusi tuttavuus, vaikka kahvila onkin toiminut Albertinkadulla jo pari vuotta. Se ei ole siis aivan uusi, mutta valoisa ja tyylikkäästi sisustettu kahvila on ilmiselvästi nuorten kaupunkilaisten suosiossa. Lauantaiaamuna kaikki pöydät olivat täynnä, mutta paikka vapautui aamiaisen valmistumista odotellessa. Siihen meni vajaat puoli tuntia.

Aamiainen oli todella herkullinen. Avokadoleipä rapea ja täyttävä ja myslijogurtti hunajainen. Kuuman aamiainen on erinomainen esimerkki siitä, miten aamiaiselle ei tarvita kolmenkymmenen sortin buffet-pöytää, kun kaikki on huolella valittua ja laadukasta. 

Siis loistava alku loistavalle päivälle!

Kommentoi