Kuuman aamiainen oli loistava alku loistavalle päivälle

Jos kaipaat Helsingissä erinomaista aamiaista, pistäpä muistiin Café Kuuma (Albertinkatu 6).

Cafe Kuuma Helsinki-3.jpg

Kuuman 16 euron All Day Breakfast sisältää kahvin tai teen, mehun, avokado-leivän tai croissantin ja lisäksi chia-vanukkaan, vihersmoothien tai jogurtin. Lisäksi voi tilata esimerkiksi kahden munan munakokkelin (4,50 €).

Cafe Kuuma Helsinki-5.jpg

Tämä aamiainen oli itse asiassa syntymäpäivälahja ystäviltämme, ja pääsimme sille kahdestaan, sillä lahjaan kuului myös lastenhoitoa koko päiväksi. Eikä siinä kaikki, lahjan kolmas osa oli vielä iltapäivätee Kämp Brasseriessa! Saimme siis keksiä tekemistä yhdessä koko päiväksi, veimme lapset aamulla hoitoon ja aloitimme treffipäivämme Kuumasta.

Cafe Kuuma Helsinki-1.jpg

Kuuma oli itselleni uusi tuttavuus, vaikka kahvila onkin toiminut Albertinkadulla jo pari vuotta. Se ei ole siis aivan uusi, mutta valoisa ja tyylikkäästi sisustettu kahvila on ilmiselvästi nuorten kaupunkilaisten suosiossa. Lauantaiaamuna kaikki pöydät olivat täynnä, mutta paikka vapautui aamiaisen valmistumista odotellessa. Siihen meni vajaat puoli tuntia.

Cafe Kuuma Helsinki-2.jpg

Aamiainen oli todella herkullinen. Avokadoleipä rapea ja täyttävä ja myslijogurtti hunajainen. Kuuman aamiainen on erinomainen esimerkki siitä, miten aamiaiselle ei tarvita kolmenkymmenen sortin buffet-pöytää, kun kaikki on huolella valittua ja laadukasta. 

Cafe Kuuma Helsinki-4.jpg

Siis loistava alku loistavalle päivälle!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *