Lähes kesäinen ilta kaupungilla

Isyyspakkaus

Äidin ja isin vapaailta oli onnistunut. Kevään ehkä lämpimin päivä oli saanut houkuteltua sekä terassit että niiden käyttäjät ulos talvipiiloistaan, ja kaupunki oli täynnä verkkaisesti eteneviä ja hymyileviä ihmisiä.

Boulevard Social (Bulevardi 6) oli viimeistä paikkaa myöten täynnä ja ruoka maukasta. Suosikiksemme nousi mausteinen lammaskebab.

Lapsi kyllä mainittiin puheissamme, mutta maltoimme keskustella myös muista asioista kuten siitä, miten voikin olla niin yllättävää ja hienoa, että aurinko paistaa vielä illallakin.

Kun illallisen päättyessä saimme kotoa kummitädiltä viestin, että tyttö oli jo käynyt nukkumaan ja meillä ei olisi mikään kiire kotiin, vein Rouvan vielä jälkiruokadrinkeille.

Boulevard Socialista korttelin päässä sijaitseva Liberty or Death (Erottajankatu 5) oli illallisravintolamme tavoin täynnä, ja vaihdoimme samaan pöytään istuutuneen pariskunnan kanssa ravintolasuosituksia.

Ilta alkoi muuttua yöksi, kun palasimme kotiin.

Tämän lähempänä kesää voi olla vain, kun on kesä.

Kiitos kummitädille tästä illasta! Teidän vuoronne on sitten syksyllä.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Kesä (&kevät) ja Helsinki on täydellisyyttä hipova yhdistelmä.

päivähoito helsinki (Ei varmistettu) http://www.tendea.fi/lapsenvahti/Helsinki/00100/25/10

Kyllä voi Helsinki olla kaunis kesäillan hämärtyessä.

Tommi K
Isyyspakkaus

Eikös vain? On etuoikeus asua kauniissa paikassa, oli se sitten kaupungissa, maalla, saaristossa tai vaikkapa tunturissa.

Kommentoi