Lähetti tuo ravintolan kotiin

Isyyspakkaus

Kaupallinen yhteistyö: foodora

Muistan tarkalleen, milloin tilasimme ensimmäisen kerran ruokaa lähetillä. Se oli kesällä kaksi vuotta sitten, kun vietimme pojan syntymän jälkeen aikaa sairaalassa ja Rouvalla oli jälleen lupa syödä sushia. Lähetti kävi sairaalan ovella päivittäin.

Sittemmin olemme huomanneet, että toisinaan on kiva tilata ravintolaruokaa myös kotiin, kun jääkaapissa ei ole yksinkertaisesti mitään valmista ja ruoanlaitto veisi liikaa aikaa.

Tällä kertaa foodoran lähetti kiikutti alaovellemme sushia ravintola Kabukista. Tyttäremme rakastaa sushia, ja se on myös hänen ensimmäinen toiveensa, jos puhutaan ruoan tilaamisesta, noutamisesta tai ulkona syömisestä.

Olemme kuitenkin nykyisin hyvin laiskoja lähtemään ulos kahden lapsen kanssa, sillä kotona syöminen on niin paljon helpompi vaihtoehto - varsinkin, kun toimituskaan ei maksa kuin muutaman euron verran. Osa ravintoloista tarjoaa ajoittain myös ilmaisen kuljetuksen.

Sushi-illallinen tilattiin siis Kabukista. Kun muutimme Helsinkiin 16 vuotta sitten, ravintola oli ensimmäinen paikka, jossa saimme ihan oikeaa sushia. Olimme kokeilleet sushin valmistamista itse, mutta eihän se aivan samanlaista ollut.

Jyväskylästä ei sushia silloin saanut, ja Helsingissäkään sushiravintoloita ei ollut lainkaan niin paljon kuin nykyisin, joten paikka jäi mieleen erityisen hyvin. Söin ravintolassa ensimmäistä kertaa myös pelkkää raakaa kalaa, sashimia, ja ihastuin siihen kertaheitolla.

En ole käynyt Kabukissa paikan päällä vuosiin, mutta kun huomasin nimen foodoran listalla, päätin heti tilata sushimme sieltä: lajitelma erilaisia lohinigirejä ja lohisashimia, jättikatkarapunigirit sekä kolme erilaista erikoismakirullaa.

Molemmat lapsemme ovat päässeet niin hyvin sushin makuun, että kun pienempikin vetäisi jo ainakin puoli tusinaa sushipalaa, totesimme, että ensi kerralla voisimme ottaa vielä hieman reilumman annoksen. Tilaamani 42 sushipalaa ja lohisashimit nimittäin katosivat yllättävän nopeasti.

Näin kotona ollessa tein tilauksen tietokoneella, mutta foodoralla on myös kätevä mobiiliappsi, jolla onnistuu sekä tilauksen tekeminen että toimituksen seuranta. Molemmilla tavoilla näkee reaaliaikaisesti, miten ruoan toimitus etenee tilauksen vastaanottamisesta lähetin liikkumiseen kartalla.

foodora toimii Helsingissä, Espoossa, Turussa ja Tampereella. Palvelussa on mukana 370 ravintolaa, ja valikoimassa on paljon muutakin kuin sushia. Kun oman kotiosoitteen (tai mihin toimituksen haluaakaan) syöttää palveluun, se näyttää suoraan, mistä ravintoloista voi tilata kotiinkuljetuksen. On myös mahdollista tehdä tilaus palvelun kautta ja noutaa ruoka itse ravintolasta esimerkiksi samalla, kun palaa töistä kotiin.

Lähipäivinä kannattaa seurata myös Instagram-tiliäni, sillä siellä arvotaan 40 €:n lahjakoodi foodoraan, ja koodin voi käyttää vaikkapa juurikin Kabukin sushien tilaamiseen. 

Tilaa heti tai vaikka huomenna: foodora.fi.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Voihan kehveli, kun pitää asua paikassa, johon saa tilattua vain pitsaa laatikossa...

Tommi K
Isyyspakkaus

Mutta laatikkopizzakin voi olla tosi hyvää! Klassikkojen klassikko. Ja edellisen kerran tilasin lähetillä muuten juurikin pizzaa :D

feline (Ei varmistettu)

Sydän sulaa tuolle teidän taaperon sushinsyöntityylille :D

Tommi K
Isyyspakkaus

Se oli kyllä hurmaava :D

Kommentoi