Lauantaivieraat

Isyyspakkaus

Saimme vihdoin aikaiseksi järjestää illanvieton Oi mutsi mutsi -Elsan kanssa, ja kutsuimme hänet poikansa kanssa kotiimme illalliselle. Olemme tutustuneet Elsan kanssa blogiemme kautta ja törmäilleet satunnaisesti silloin tällöin sen verran, että olemme ehtineet myös ystävystyä.

Elsan poika on omaa tyttöämme vuoden vanhempi. Hän on armoton Angry Birds -fani, ja illasta suurin osa taisikin vierähtää LEGO-possulinnan parissa.

Elsa puolestaan auttoi tyttöä kokoamaan possuautoa.

Illallisen pääruoka oli parmankinkkuun käärittyä parsaa ja kvinoasalaattia, ja lapsia ajatellen tarjolla oli myös tomaatti-mozzarellapizzaa.

Jälkiruoaksi Rouva teki tytön kanssa kesän ensimmäisen raparperipiirakan Hakaniemen hallista löytämistäni raparpereistä.

Illan päätteeksi ihmettelimme, että emme ole Rouvan kanssa kuulleetkaan WWF:n Norppalivestä, ja Elsa näytti livekuvaa kalliolla kellivästä hylkeestä.

Kiitos käynnistä, oli hauskaa! Olikos se Elsa niin fancya kuin ajattelit? :)

Seuraavan kerran sitten teillä!

Kommentit

Elsa/ Oimutsi mutsi (Ei varmistettu) http://oimutsimutsi.bellablogit.fi/

Niin oli fancya että Kaamos sanoi juuri, että olisi kiva tulla teille myös yöksi :D Meillä myös puhuttiin aika paljon vauvoista ja Angry Birdseistä... noi legot on varmaan pakkohankinta!

Tommi K
Isyyspakkaus

Hehe :) Pizza ja Änkkärit tekivät siis vaikutuksen, hienoa! Tervetuloa vaan toistekin!

Kommentoi