Lauluyhtye St. Notes esittää: Navalta Navalle -joulukonsertit lapsille

Isyyspakkaus

Lauluyhteeni St. Notes on esiintynyt syksyn aikana useammassa yksityistilaisuudessa, mutta nyt minulla on ilo kertoa, että voit nähdä meidät ensi viikolla myös kaikille avoimissa joulukonserteissa Espoossa ja Helsingissä!

Navalta Navalle on noin puoli tuntia kestävä koko perheelle tarkoitettu jouluinen musiikkinäytelmä, jossa pieni pingviini matkustaa etelänavalta pohjoisnavalle. Suomessa hän kohtaa joulupukin, tontun, yksisarvisen, pienen lapsen ja puhuvan lahjapaketin. Näytelmässä on lapsia ilahduttava jouluinen tarina ja useita jouluisia lauluja, joita olemme harjoitelleet jo syyskuusta lähtien.

Arvaapa, kuka esittää yksisarvista?

Pientä esimakua konsertista löydät Instagramista kenraaliharjoituksistamme.

Esitämme konsertin Espoossa Haukilahden monitoimitalolla ma 10.12. klo 18:30 ja la 15.12. klo 16:30. Sisäänpääsy konsertteihin on 4 € - tai sen verran mitä kukkaro kestää - ja sen voi jättää tasarahana possuun tai maksaa MobilePaylla.

Helsingissä konsertin voi nähdä su 16.12. Seurasaaren joulupolulla, jossa esiinnymme Seurasaaren juhlakentällä klo 14:45 ja 16:45. Joulupolulle on vapaa pääsy, ja tapahtumassa on useita puuhapisteitä ja esityksiä koko perheelle. Tapahtuman koko ohjelman löydät täältä.

Jos pääset tulemaan, olisi kiva, että kävisit kertomassa Facebookissa olevasi tulossa, ja pyytäisit myös kavereita mukaan!

Ja näin hienon mainosflyerin tein ihan itse.

Tervetuloa kuuntelemaan!

facebook.com/stnotes

Kommentoi