Lauluyhtye St. Notes esittää: Navalta Navalle -joulukonsertit lapsille

Lauluyhteeni St. Notes on esiintynyt syksyn aikana useammassa yksityistilaisuudessa, mutta nyt minulla on ilo kertoa, että voit nähdä meidät ensi viikolla myös kaikille avoimissa joulukonserteissa Espoossa ja Helsingissä!

St. Notes - Navalta Navalle 2018 Banner.jpg

Navalta Navalle on noin puoli tuntia kestävä koko perheelle tarkoitettu jouluinen musiikkinäytelmä, jossa pieni pingviini matkustaa etelänavalta pohjoisnavalle. Suomessa hän kohtaa joulupukin, tontun, yksisarvisen, pienen lapsen ja puhuvan lahjapaketin. Näytelmässä on lapsia ilahduttava jouluinen tarina ja useita jouluisia lauluja, joita olemme harjoitelleet jo syyskuusta lähtien.

Arvaapa, kuka esittää yksisarvista?

IMG_3069.JPG

Pientä esimakua konsertista löydät Instagramista kenraaliharjoituksistamme.

Esitämme konsertin Espoossa Haukilahden monitoimitalolla ma 10.12. klo 18:30 ja la 15.12. klo 16:30. Sisäänpääsy konsertteihin on 4 € – tai sen verran mitä kukkaro kestää – ja sen voi jättää tasarahana possuun tai maksaa MobilePaylla.

Helsingissä konsertin voi nähdä su 16.12. Seurasaaren joulupolulla, jossa esiinnymme Seurasaaren juhlakentällä klo 14:45 ja 16:45. Joulupolulle on vapaa pääsy, ja tapahtumassa on useita puuhapisteitä ja esityksiä koko perheelle. Tapahtuman koko ohjelman löydät täältä.

Jos pääset tulemaan, olisi kiva, että kävisit kertomassa Facebookissa olevasi tulossa, ja pyytäisit myös kavereita mukaan!

Ja näin hienon mainosflyerin tein ihan itse.

St. Notes - Navalta Navalle 2018.png

Tervetuloa kuuntelemaan!

St Notes 2018.jpg

facebook.com/stnotes

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *