Lego-fanin unelmakauppa

Isyyspakkaus

Jos minulta kysytään, kaupungin kiinnostavin lelukauppa on Pii Poo (Albertinkatu 46).

Vasta kuukausi sitten avattu liike myy vain ja ainoastaan Legoja, ja millaisia Legoja!

Kaikkia mahdollisia!

Myyjän mukaan liikkeen hyllyissä on tavoitteena pitää maahantuojan koko valikoima.

Sen lisäksi myynnissä on sekalaisia irtopalikoita pusseittain.

Jos etsii jotain tiettyä palikkaa, sitä kannattaa katsella Pii Poon verkkokaupasta. Näyttääpä Pii Poolla olevan liikkeet myös Vaasassa ja Ilmajoella, jossa sijaitsee myös verkkokaupan varasto.

Me olimme kaupassa varsinaisesti katsomassa syntymäpäivälahjaa tytön kaverille. Etsimme lahjaa yhdessä, ja tyttö sai tehdä lopullisen valinnan. Hän yritti ensin ehdottaa muutamaa liian vaikeaa (tai vähän liian kallista) settiä, mutta lopulta hän päätyi LEGO The Angry Birds Movie -possulentokoneeseen.

OK, tämän isikin hyväksyy.

Isi voisi ottaa kyllä itselleen tämän ison LEGO Movie -laivan.

Ja tyttö bongasi tietty hyllystä tämän Frozen Fever -setin.

Jotenkin tuntuu, että tähän settiin ja kauppaan palataan vielä.

Hienoa, että tällainen liike saatiin myös Helsinkiin!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Jyväskylässä on Kolmikulmassa myös hyvä legokauppa, josta löytyy myös edellisten kausien legoja, jos on jäänyt jotain uupumaan. Vaikka tila on pieni, legoja on silti hyvä valikoima. Liikkeellä on myös verkkokauppa http://www.lelut24.fi/legot-c-3.html

Tommi K
Isyyspakkaus

Hauskaa! Nopeasti katsottuna myös hyvin "kilpailukykyiset" hinnat :)

Trada (Ei varmistettu)

Meillä täällä Ilmajoella Piipoo on ollut vakkarisynttärilahjakauppa. Oma 1-vuotiaamme sai jo duploja lahjaksi ja mikä parasta, ne ovat käytettyjä. Mielestäni on kerrassaan nerokas idea myydä secondhand-legoja (ja valikoima on täällä varsin runsas).

Tommi K
Isyyspakkaus

On! Japanista Suomeen muuttanut kollegani keräilee minifiguureja, ja oli aivan innoissaan liikkeen ja verkkokaupan valikoimasta!

Vierailija (Ei varmistettu)

Joko kehitys on kehittynyt siihen pisteeseen, että neljävuotiaalla on oma älykännykkä? :D

Tommi K
Isyyspakkaus

Hahaa! Et ole ilmeisesti seurannut blogiani pidempään? :D Tyttö alkoi naukua ja mankua omaa puhelinta suurin piirtein heti, kun hän oppi puhumaan, ja kirjoittelin siitä useaan otteeseen.

Viime kesänä Rouva sai uuden puhelimen, ja hänen vanha ei-enää-juuri-minkään-arvoinen puhelimensa jäi siis käyttämättä. Päätin antaa sen sitten tytölle, jotta hän voi ottaa sillä valokuvia. Kun hän sai kuvata sillä muutaman päivän, se ei enää ollutkaan niin ihmeellistä.

Hän ei ole käyttänyt puhelinta juurikaan talven aikana, mutta viime viikolla hän alkoi yhtäkkiä kysellä, missäs se onkaan. Nyt sillä on taas otettu muutamia kuvia.

Vierailija (Ei varmistettu)

Olenhan mä seurannut, mutta en yhtään muistanut tämmöistä. Sen sijaan mietin, että milläs se isä kuvaa kun puhelin on kuvassa (koska muita kameroitahan ei ole) ja sitten jo nyrjähtikin aivoissa. :D

Kommentoi