Leib Resto & Aed Tallinnan vanhassakaupungissa

Isyyspakkaus

Toinen Tallinnan illallispaikkamme oli Leib Resto & Aed (Uus 31) vanhassakaupungissa.

Ravintola tarjoaa paikallisista ja tuoreista raaka-aineista tehtyä ruokaa hyvin kohtuulliseen hintaan. Tämän illallisen hinta oli meiltä kolmelta 90 euroa.

Ravintolan nimi 'Leib' tarkoittaa leipää, ja herkullista leipää olikin tarjolla heti siitä alkaen, kun asetuimme pöytään.

Aloitin illallisen hyvin poikkeuksellisesti tartarpihvillä. En ole koskaan ollut varsinaisesti kyseisen annoksen suuri fani ja tälläkin kertaa huomasin ajattelevani, että puolikas olisi riittänyt. Sinänsä annos oli erittäin hyvin tehty ja maukas.

Rouvan kermainen artisokkakeitto oli samettista ja sen päällä kivan valkosipulisia leivänmuruja ja yrttejä.

Pääruoaksi Rouva valitsi sampea ja fenkolia...

...ja itselläni oli ankkaa sienikastikkeella. Oikein hyviä annoksia molemmat.

Täälläkin ilahduimme siitä, että lapsille tarjottiin erittäin kiva lastenannos: perunamuusia ja lohta.

Jälkiruoaksi otin jogurttisorbettia, jonka pinnalla oli kuivattua munankeltuaista.

Rouva ja tyttö jakoivat "lämpimät keksit", joiden kanssa oli myös marjoja ja maitosorbettia.

Olen lukenut, että ravintolalla on myös kiva kesäterassi, joka sijaitsee rakennuksen sisäpihalla, jossa on myös ravintolan sisäänkäynti. Ravintolan nimessä oleva 'Aed' tarkoittaakin ilmeisesti puutarhaa, ahaa!

Kyllä tätä ravintolaa kehtaa suositella kavereille - kuten Tallinnaa ylipäänsä! Ja nälkähän tässä taas tulee, kun katselee näitä kuvia...

Kommentit

LA (Ei varmistettu)

On tosi kiva ravintola ja huokea! Leipä on taivaallista! :) Ruoka oli ekalla kerralla parempaa, mutta hyvää molemmilla kerroilla. Ja terassi on tosi kaunis, suosittelen :) Ainoa isompi miinus siitä, että vaunujen kanssa on hankala päästä ylös pihalle. En tiedä löytyykö esteetönkin sisäänkäynti.

Kommentoi