Lentokonesaippuakuplat

Isyyspakkaus

Saippuakuplat olivat tämän viikon odotetuin asia. Niistä puhuttiin siitä lähtien, kun Rouva viime viikolla osti tytölle saippuakuplasetin. Rouva oli nähnyt kesäpäiväkodin pihassa, miten taitavasti pieni puhalsi kuplia, ja hän lupasi tytölle, että niitä voitaisiin puhaltaa sitten mummilassa ja mökillä.

Nyt tyttö ei juuri muuta tekisikään.

Pieni sai itse valita, haluaisiko hän prinsessa- vai lentokonesaippuakuplat. Hän valitsi lentokoneen.

Puuhan katseleminenkin on aika vangitsevaa, sillä pieni näyttää niin kovin iloiselta seuratessaan, miten kuplat leijuvat ilmassa tai jäävät kellumaan järven tyynelle pinnalle.

Oletko muuten huomannut, että kun on tarpeeksi hiljaista, saippuakuplat poksahtavat mennessään rikki? Hiljaa mutta selkeästi. 

Kun kuplasaippua sitten loppui, pieni vaati, että haettaisiin kaupasta se prinsessakuplasaippuakin. Selitimme, että se on kaukana Helsingissä, mutta voisimme kyllä täyttää lentokoneastian uudella saippualiuoksella seuraavana päivänä. Hän oli kuitenkin päättäväinen ja ehdotti, että voisimme mennä kauppaan kärryillä. Kun tietää, miten paljon mieluummin hän kävelee kuin istuu kärryissä, ymmärtää myönnytyksen arvon.

Se oli viimeinen asia, mitä hän toisteli vielä illalla nukkumaan mennessään: "Pinsessataippuakuplia kaapasta. Källyillä kaappaan. Pinsessataippuakuplia."

Lentokonepurkki kuitenkin täyttyi yön aikana, ja pieni prinsessa unohti vaatimuksensa. 

Kommentit

Amma
Why you little!!

Meillä on myös kesän hitti olleet saippuakuplat ja vietiinkin pojan 1v pikkuserkullekin lahjaksi saippuakuplia. Meillä Pätkä vaan söis sitä mihin pitäis puhaltaa, joten äiti on tähän asti puhallellut kuplat ja Päde juoksee perässä ja hihkuu. Että ei kovin hiljaista harrastusta meillä (mutta mikäpä olisi..)

Anniinaa (Ei varmistettu) http://cinnamonbiscuits.blogspot.com

Kylläpä tuli hyvä mieli näistä kaikista lomajutuista. Voisi itsekin käydä ostamassa prinsessasaippuakuplia...

Salallaa (Ei varmistettu)

Meillä kuplat on ollut hittituote viime kesästä saakkaa. Niitä on mm. puhalleltu niin syksyllä kuin keväälläkin pienessä tihkusateessa, silloin hauskinta on kun kuplat jäävät märän asfaltin päälle ja niiden päälle voi käydä hyppimässä....

Vierailija (Ei varmistettu)

Millaisella liuoksella täytitte purkin? Joskus kun on itse koitettu tehdä omia sekoituksia, niin ei siitä ole tullut kunnon kuplia.

Tommi K
Isyyspakkaus

Ostimme ison pullon Bubbles-merkkistä saippualiuosta BR-leluista. Hyvää tavaraa, parempaa kuin mitä tuli lentokoneputkilossa. Kuplia tulee yhdellä kastelulla niin paljon että saa puhaltaa useamman kerran. 

Vierailija (Ei varmistettu)

OK, kiitos. :-) Ajattelin, että olitte itse sekoitelleet.

Tricky (Ei varmistettu)

Näillä ohjeilla voi sekoittaa hyvän liuoksen: http://www.perhekerho.net/askartelu/saippuakuplat_ohje.htm :)

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi

Ihan käsittämättömän nuorena lapset näyttävät tajuavan tuon "vaihtokaupan" arvon. Källyillä! ;)

Tommi K
Isyyspakkaus

Ehdin muuten miettiä muutamaan otteeseen, mikä on toisessa kuvassa vasemmassa reunassa keskellä näkyvä kaareva asia, joka näyttää olevan vanhan puulaudan päällä. Nyt tajusin, että se on Eppu-koiran siimahäntä :D

Miten Eppu suhtautui saipuakupliin?

Tommi K
Isyyspakkaus

Neutraalisti. Ei välittänyt lainkaan.

Tilliina (Ei varmistettu)

Tarvitseeko Eppu-koira kesäisin aurinkorasvaa suojaamaan ihoaan? Veikeän näköinen kaveri!

Tommi K
Isyyspakkaus

Ei tarvitse, sillä sillä on niin hyvä pigmentti. Btw: lukaisepa alla oleva juttu :)

http://www.lily.fi/blogit/isyyspakkaus/kolme-kysymysta-karvattomasta-koirasta

Hosuli
Hömppäblogi

 

Voi toista, ihana. :) Ja onpa Rouvalla kaunis mekko!

Kommentoi