Linnanjuhlat Musiikkitalolla

Isyyspakkaus

Hei, Elsa-mekko on palannut!

Jo vain! Onhan se päällä leikitty syksystä lähtien paljonkin, mutta nyt mekko pääsi ulkoilemaan Musiikkitaloon, kun vein tytön kuuntelemaan Helsingin kaupunginorkesterin Linnanjuhlat-konserttia, joka oli osa HKO:n kummilapsiprojektia.

Konsertti oli siten erityinen, että kummilapset kutsuttiin ensimmäistä kertaa Musiikkitalon pääsaliin, ja soittamassa oli koko sinfoniaorkesteri.

Konsertin teema oli siis juhlat linnassa, ja vieraita kehotettiin pukeutumaan sen mukaisesti. Ei tarvinnut kahdesti käskeä.

Ennen konserttia oli mahdollista kuulla satuja ja askarrella paperiviuhka.

Itse konsertti kesti kolmisen varttia, mikä oli sopiva aika pienille kuuntelijoille.

Mukana oli sekä lastenlauluja että myös aikuisempaan makuun uppoavia kappaleita. Heti alussa Erkki Melartinin Prinsessa Ruususen juhlamarssin ensisävelet toivat kylmät väreet.

Tsaikovskin Pienten joutsenten tanssissa mukana oli myös pieniä ballerinoja, joita nähtiin esiintymässä myös muissa kappaleissa.

Konsertti päättyi Johann Strauss vanhemman Radetzky-marssiin, jonka me vanhemman sukupolven edustajat muistamme Pelle Hermannin tunnusmusiikkina.

Kylläpä oli kiva konsertti, ja sinfoniaorkesteri kuulostaa vaan livenä niin hienolta! Ja on hienoa, että lapsillekin järjestetään näin tasokkaita tapahtumia!

Onkohan tässä jokin koira haudattuna? Että lapset saadaan näin kiinnostumaan... voi kauhistus... KLASSISESTA MUSIIKISTA!

Hyvin toimii tämä juoni ainakin meidän kohdallamme. Isi kiittää ja napsauttaa Radio Classicin taas päälle.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu) http://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/pahan-puhuminen.html

Mahtavia kuvia!

Aurinkoista alkavaa viikonloppua!

Kommentoi