Livebloggausta Euroviisuista

Isyyspakkaus

Huomasin eilen, että Euroviisujen finaali on jo huomenna!

Olen ollut lähes täysin euroviisupimennossa, ja nyt tiedän vain, että Puolalla on rintavako, Itävaltaa edustaa parrakas nainen ja Suomi on finaalissa. Huraat kaikille näille: tiedossa on siis mahtava show!

Ajattelin katsella huomenna finaalilähetystä ja lähden siis täysin puhtaalta pöydältä. Euroviisujen katsominen on tietysti hauskinta, jos voi kommentoida esityksiä ja antaa omat pisteensä. Koska en ole vieläkään oppinut käyttämään twitteriä, sain hassun ajatuksen: olisikos hauskaa, jos tekisin Euroviisuista lähetyksen etenemisen myötä päivittyvän livebloggauksen?

Joo!

Siispä

  1. Käännä tv:si huomenna la 10.5.2014 klo 22:00 TV2:lle
  2. Avaa blogini Euroviisu-liveblogisivu
  3. Refreshaa blogin sivua lähetyksen edetessä ja
  4. Osallistu keskusteluun kommenteissa!

Oh, jännää!

Kommentit

SanM (Ei varmistettu)

Kuulostaa hauskalta! :)

Katie
Aika kypsä äidiksi

Oijoi, miten mä nyt kykenen repeämään molempiin: meillä on kavereitten kanssa aina kiihkeä liveviisukommentointi Facebookissa! :) Mutta kokeillaan...

Odotan muuten kiinnostuksella, mitä mahdat tykätä brittien tämänvuotisesta viisusta: aito anthem vaiko kliseepurkista ravistetut jämät? ;)

MirvaK

Jos tuo Euroviisusaaren netti pelittää niin voin yrittää heittää terveisiä paikan päältä. Sen voin jo kertoa että eilisessä semissä oli jo huippu tunnelma fan zonella lavan edessä...

anna-liisa (Ei varmistettu)

Juu, tuun mukaan :).

HÖPÖTIN

Moro! Onks tänä vuonna valvojaiset? ;)

Tommi K
Isyyspakkaus

Moi, siihen ei valitettavasti ollut mahdollisuutta Tukholman-reissun vuoksi.

Kommentoi