Loman päätösillallinen Bistro Vileessä

Isyyspakkaus

Kesäloman viimeisenä lauantai-iltana jätimme tytön hoitoon mummilaan ja ajelimme Rouvan kanssa Mikkeliin illalliselle.

Kylläpä olikin mukavaa syödä hyvin. Kahdestaan, kaikessa rauhassa, ilman että tarvitsee neuvotella kenenkään kanssa siitä, istutaanko pöydässä nätisti ja mitä kaikkea pitää vielä maistaa, että saa jälkiruokaa.

Illallispaikkamme oli Bistro Vilee, joka oli tänä kesänä muuttanut uusiin tiloihin Mikkelin teatterin alakertaan (Savilahdenkatu 11) ja myös pidentänyt aukioloaikojaan. Kyllä tämä ravintola ansaitsikin päästä näin arvokkaisiin tiloihin, ja on upeaa, että ruokaa saa nyt myös iltaisin. Edellinen sijainti olikin vähän erikoinen.

Näin lämpinä kesäiltana suurin osa asiakkaista näytti valitsevan katetun terassin, jossa oli oikein miellyttävää istuskella.

Ravintolan illallismenuun kuuluu alku- pää- ja jälkiruoka, ja sen 35 euron hinta on lähiruoaksi varsin kohtuullinen. Okei, sanoisin jopa että edullinen. Alkuun kylmäsavulohta ja uppomunaa sekä maalaispateeta.

Voin lämpimästi suositella sekä pääruoaksi nauttimaamme ylikypsää possua että kuvan oikeanpuoleisessa lasissa kevyesti poreilevaa ranskalaista alkoholitonta omenasiideriä. Kovin paljon parempaa omenajuomaa en ole maistanut!

Jälkiruoaksi kirpsakat karviaiset valkosuklaamoussella. Nam. 

Loma alkaa nyt vedellä viimeisiään, ja paluu Helsinkiin lähestyy. Kylläpä onkin tullut syötyä hyvin loman aikana, ja hyvä vaan, että pääsee jo syömään normaalia arkiruokaa.

Mutta olipa kiva päättää loma näin hienoon illalliseen! Kiitos vielä mummille ja enoille tytön leikittämisestä!

Kommentit

Heispi (Ei varmistettu)

Ollaan tiistaina lähdössä Mikkeliin mökille, niinkuin joka loma ja on aina käyty vileessä syömässä! On ehkä yks parhaista! En kuitenkaan ollut huomannut uusia tiloja! Hyvä tietää, ettei sompailla vanhoilla nurkilla nälkäisinä!
Ootteko muuten käyneet Anttolanhovissa syömässä, sielläkin ruoka on herkullista lähiruokaa.

Tommi K
Isyyspakkaus

Ollaan käyty muutama vuosi sitten, ja ruoka oli todella tosi hyvää! Yövyttiin silloin myös siinä hotellissa. Sanoisin että nimi 'hovi' on siitä puhuttaessa snadisti harhaanjohtava ;)

Heispi (Ei varmistettu)

Nimi todellakin johtaa kyllä harhaan! Toisaalta huippu ruoka ja palvelu korvaa sen :)

Napostelija (Ei varmistettu)

Ai että! Kuola vaan valuu näistä sun jutuissta. Saanko kysyä, että saatteko jotain ruokareissuja alennuksin tai ilmaiseksi, kun rouvasikin on alan lehden päätoimittaja ja sinä blogisti? Ennen kuin joku muu ehtii tituleerata niin kyllä, olen kateellinen ;) Ihania ruokareissuja, kunpa itselläkin olisi varaa nauttia ruoasta kodin ulkopuolella useammin! Vaikka onhan se priorisoinnistakin kiinni. Saat toki jättää vastaamatta jos näin koet, tarkoitukseni ei kuitenkaan missään nimessä ole kysyä tätä kitkerässä mielessä :) Rakastan ruokajuttujasi ja odotan innolla vaimosi keittokirjaa!

Tommi K
Isyyspakkaus

Saahan sitä kysyä, ja ei, en pyydä tai saa alennuksia ruoista, jos käymme näin kahdestaan vapaa-aikana syömässä.

Silloin kun kyse on jostain kaupallisesta yhteistyöstä, ruoat tarjotaan osana sitä, ja myös kerron yhteistyöstä avoimesti. Suurin osa ruokajuttujeni aterioista samoin kuin kotona kokattujen aterioiden raaka-aineet on kuitenkin aivan omasta pussista maksettu.

Saamme molemmat toki kutsuja erilaisiin tilaisuuksiin, mutta suurimpaan osaan ei ehdi mitenkään osallistua. 

Kiva kuulla, että odotat kirjaamme! Oikoluettu taitto palautettiin juuri tänään Otavalle, joten aika pian alkaa olla valmista!

Kao Kao

Rouva on kyllä kaunis ja onnellisen näköinen

Kommentoi