Lounas Boulevard Socialissa
”onko sitä sikiötä oikeasti pakko rontata jokapaikkaan mukana” – Vierailija 23.8.2012
”Hmm, miksipä ei?” ajattelimme ja veimme sikiön lounaalle Boulevard Socialiin.
Boulevard Social eli Sossu on Tomi Björckin ja Matti Wikbergin, Farangin ja Gaijinin omistajien, uusin hittimesta. (Bulevardi No 6.) Sossun ruoka on välimerellistä, ja ainakin tämän kuuden lajin lounasmaistelumenun perusteella erinomaista.
Social Lunch Tasting
- GRILLED GREEN MUSSELS `ON A STICK´
grillattuja vihersimpukoita, punaista harissaa, chorizo salsaa - LEBANESE TAR-TAR
marmorihärkä tartar, `harissa remoulade´, kaprista, rapeaa leipää - `TANQER STYLE´ SALMON CEVICHE
lohta ceviche, veriappelsiinia, retiisiä, fenkolia, kurkkua, oliiviöljyä, korianteria - FRIED SQUID & LEMON AIOLI
mustekalaa, mustaa oliivia, maustettua makkaraa, sitruunaa, persiljaa, korianteria - MINCED LAMB KEBAB `SHISH STYLE´
grillattua kebab varras hienonnetusta lampaasta, fenkolisalaattia, hummusta, chili majoneesia
+ PITA LEIPÄÄ & `BABAGANOUSH´ - `LEMON PIE MARRAKESCH´
sitruunarahkaa, marenkia, sablekakkua, suolakaramellia
Kiitämme
- Ruokaa: Maukasta, raikasta ja mielenkiintoista.
- Henkilökuntaa: Ravintola oli täynnä ja asiakkaita jokaisessa pöydässä, mutta palvelu toimi.
- Sisustusta: Myös sisustus oli maukasta, raikasta ja mielenkiintoista: Teollisuusvalaisimia, kuparia, puuta. Ei lainkaan… välimerellistä.
- Lapsiystävällisyyttä: Henkilökunta järjesti hyvin ystävällisesti pöydän, jonka viereen vaunut sai parkkeerattua. Ilman pienintäkään tunnetta siitä, että olisimme jotenkin tiellä tai ei-toivottuja.
Moitimme
- En viitsi keksiä tähän mitään edes väkisin. Loistomesta.
Neiti viihtyi hyvin sylissä, makoili välillä vaunuissa ja kävi kerran nauttimassa oman lounaansa naistenhuoneessa.
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.