Lounas kaupungilla: Onda Siltanen

Isyyspakkaus

Aiemmin Toisella Linjalla sijainnut Onda Ruokala joutui muuttamaan uusiin tiloihin, ja ne löytyivät jo keväällä Siltasesta, Hämeentie 13:sta. Koska en ollut ehtinyt käydä uusissa tiloissa aiemmin, päätin ottaa ravintolan seuraavaksi paikakseni sarjassani Lounas kaupungilla.

Joku saattaa muistaa, että samassa rakennuksessa sijaitsi aiemmin vietnamilainen Lie Mi, mutta se on puolestaan muuttanut Kamppiin.

Ondan ruoka on perulaistyyppistä, ja lounaalla on tarjolla sekä buffetpöytä että kaksi à la carte -annosta. Hintaan kuuluu myös todella runsas salaattibuffet.

Buffetpöydän pääruoat vaikuttivat sen verran mausteisilta, että arvelin pienen seuralaiseni pitävän miedommista mauista. Tilasin siis grillattua ja kirsikkaglaseerattua possun vatsaa ja sitruunaperunamuusia.

Ah, kylläpä onkin kiva saada lounas tällä tavalla pöytään tarjoiltuna, ja kovin oli maukasta! Liha oli mureaa ja sitruunainen perunamuusi hauska lisä sille.

Salaattipöytäkin oli itse asiassa niin runsas, että jo sillä olisi saanut itsensä kylläiseksi.

Ruoka maistui myös poikaselle yllättävän hyvin. Hän piti varsinkin salaattipöydän pavuista ja kikherneistä mutta suvaitsi syödä myös possua ja maistaa perunamuusiakin.

Tähän mennessä testaamistani lounaspaikoista Onda huomioi pienimmät asiakkaansa parhaiten: syöttötuolin lisäksi lounaalla on esillä silikonisia ezpz Happy Mat -ruokailualustoja, joista lapsen on helppo nyppiä asioita suuhunsa. Iso peukkumerkki!

Kyllä, kiitos, tänne uudelleenkin!

Kommentit

Raisa B (Ei varmistettu)

Eikös Lie Mi muuttanut Runeberginkadulle lähelle Oopperaa?

Tommi K
Isyyspakkaus

Päättivät monistautua näemmä samalla!

Vierailija (Ei varmistettu)

Lie Mi muutti itseasiassa sekä Töölööseen Runeberginkadulle että Kamppiin Eerikinkadulle (?).

Lie Mi kyllä sopi hyvin Siltanen-kompleksiin mutta ei ole Ondassakaan valittamista.

Tommi K
Isyyspakkaus

Jees, Lie Mi muutti huhtikuussa Kamppiin Eerikinkadulle, ja toinen ravintola avautui Runbeberginkadulle Töölöön kesäkuussa. Pitäisikin käydä pitkästä aikaa!

Kommentoi