Lounas kaupungilla: Werner ja Suomen suurin avotuligrilli

Isyyspakkaus

Olen viime aikoina kunnostautunut taas ulkona syömisessä ja otin kaupunkilounaideni kanssa vielä varsinaisen loppukirin viimeisellä hoitovapaaviikollani. Jemmassa on siis vielä muutama ravintolapostaus, mutta palataan ensimmäisenä niistä viimeisimpään, siis lounaaseen Ravintola Wernerissä (Bulevardi 12).

Werner kertoo avotuligrillinsä olevan Suomen suurin, ja siinä kokataan mm. kokonaisia kaloja, kukkakaaleja ja lihaa. Ravintolassa on miellyttävä savun tuoksu, joka tuo mieleen - aivan - grillaamisen! Werner uudisti lounaansa hiljattain, ja nyt annokset tilataan tiskiltä ja tarjoillaan pöytiin.

Tämä lounas oli paitsi hoitovapaani viimeinen kaupunkilounas, se osui myös viimeiselle hoitovapaapäivälleni, joten oli mukava viettää sitä isommalla porukalla. Sain lounasseuraksi sekä Rouvan että 52 Weeks of Deliciousness -Annen.

"Hei, hymyilkääs vähän tänne päin!"

Lounaalla Werner tarjoaa alkuun keiton, joka oli tällä kertaa kivan mausteinen kikhernekeitto.

Pääruoaksi seuralaiseni valitsivat Avotulella kypsennettyä lohta, kyssäkaali-omenasalaattia ja sitruskastiketta (16 €). Ja sitten he kehuivat kilvan annoksiaan yhteen ääneen. Kovin kauniitakin ne olivat.

Oma annokseni oli Grillattua naudan entrecôtea, grillattua kukkakaalia, tomaattia ja Yemen zhoug -kastike (22 €). Valitsen hyvin harvoin ravintolassa pihvin, mutta avotuligrillin kohdalla on pakko tehdä poikkeus. Ja voi että se olikin hyvää. Oli kivaa, että tuhdin pihvin kanssa tarjotut lisukkeet olivat keveämpiä ja raikkaita, ja pestotyyppinen kastike sopi hauskasti pihville.

Ruokien kanssa tarjottiin myös Za'atar-yrttiseoksella maustettua riisiä.

Todella erinomainen lounas, joten lämpimät suositukset!

Ravintola Werner tarjosi lounaan seurueellemme.

 

Lisää lounassuosituksia kaupungilta:

Kommentit

Sumo (Ei varmistettu)

Kiitos ihanasta blogista. Se ginilonkero, josta oli aiemmin juttua, on todella hyvää. Maku on paljon intensiivisempi kuin muissa vastaavissa tuotteissa ja jopa lonkero-allergikko pystyi sitä nauttimaan ilman oireita, jee! Toivoisin, että kävisit joku kerta Jyväskylän visiitilläsi syömässä Pöllöwaarissa. Olisi mielenkiintoista päästä kurkkaamaan heidän tarjontaansa...

Tommi K
Isyyspakkaus

Kiitos sinulle! Pöllöwaarissa olen käynyt kerran jokunen vuosi sitten, mutta silloin en heistä kirjoittanut. Mutta laitetaan harkintaan ;)

Kommentoi