Madonna ja lapsi

Isyyspakkaus

Tänään äiti ja isä katsovat Madonnaa. Kummitäti ja kummisetä katsovat lasta. Vähän jännittää. Ei niinkään se Madonna vaan se muutaman tunnin poissaolo.

Kuvat Jätkäsaaresta vuodelta 2009.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Vanhempien pitäisi enemmän uskaltaa antaa lapsiaan kummien,mummien,ukkien ja tuttujen hoivaan. Tekee hyvää kaikille osapuolille. Omaa kummipoikaani olen hoitanut 1kk iästä lähtien ja on mieletön kunnia saada olla hänen elämässään sekä olla apuna vanhemmille. Joten nauttikaa vapaa-ajasta älkääkä turhaan jännittäkö. Koko kylä tarvitaan lasta kasvattamaan :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Teidän lapsi on tietysti vielä niin pieni, mutta oikein hirvitti kun siellä eilisellä keikalla oli joitain about 5v lapsia isien ja äitien harteilla. Ei ole minun tehtäväni moralisoida kenenkään "kasvatusmetodeja" ja päättää siitä, mille jokaisen lapsi altistuu, mutta itse en todellakaan olisi ottanut omaa lastani (jos minulla olisi) Madonnan konserttiin, sen verran raaka se oli. Meinasi aikuisellekin ihmiselle olla vähän liian raaka, kun veri roiskui isoille screeneille ja Madonna posautteli tanssijoitaan "kuolleeksi"!

Tommi K
Isyyspakkaus

Vierailija (12:56): Tämä ensimmäinen kerta varmaan olikin se jännittävin. Nyt kun se meni hyvin, kummitäti saa varmaan samanlaisen kunnian useamminkin :D

Vierailija (12:32): No joo, katselin ihan samaa. En olisi kyllä tuonut viisivuotiasta katsomaan Madonnaa muutenkaan.

Kommentoi