Mamma Mia! tulee nyt suomeksi – VIP-arvonta Instagramissa

Olet ehkä jo huomannutkin, että ABBA-musikaali Mamma Mia! palaa Suomeen toukokuussa, ja tällä kertaa sitä esitetään Paula Vesalan suomentamin sanoin. Tämähän pitää siis nähdä!

24296771_374139859714054_8696725178052623914_n.jpg

Olen ensinnäkin kova ABBA-fani, ja myös tästä musikaalista minulla on lämpimät muistot. Kävimme Rouvan kanssa Lontoossa keväällä 1999, ja huomasimme, että kaupunkiin oli tulossa ABBA:n musiikkiin perustuva uutuusshow juuri seuraavalla viikolla.

Olimme hankkineet etukäteen liput jo toiseen musikaaliin (joka oli muuten Disneyn Kaunotar ja Hirviö), mutta ajattelimme, että kävisimme kysymässä olisiko Mamma Mian teatterissa jotain yleisölle avoimia ennakkonäytöksiä. Kuinka ollakaan, ennakkonäytöksiä oli, ja saimme liput samalla illalle ja vielä aivan pilkkahintaan. Näin ollen pääsimme näkemään musikaalin vieläpä aivan ensimmäisten joukossa koko maailmassa!

Tiesin jo silloin, että musikaali on varma hitti, mutta aivan näin valtavaa sukseeta ei varmasti kukaan osannut ajatella. Mamma Mia on pyörinyt nyt ympäri maailman jo pian 20 vuotta, siitä on tehty elokuva ja sekin on jo saamassa ensi kesänä jatko-osan. Kävin katsomassa show’n toistamiseen Lontoossa kymmenen vuotta sitten isäni kanssa, mutta muita näyttämöversiota, edes muutaman vuoden takaista Svenskanin produktiota, en ole nähnyt.

Nyt mielenkiintoni kuitenkin heräsi, kun kuulin sekä suomennetuista kappaleista, että pääosien esittäjistä. Lavalla nähdään muun muassa Laura Voutilainen, Veeti Kallio ja Nina Tapio. Esitykset nähdään Helsingin Messukeskuksen Amfi-teatterissa.

Musikaalielämyksen kanssa on mahdollista nauttia myös esityksen teeman mukainen ateria Messukeskuksen ravintoloissa, ja sain Starsquadilta arvottavaksi kaksi VIP-pakettia, jotka sisältävät musikaalilipun voittajan valitsemaan esitykseen, väliaikatarjoilut sekä buffet-ruokailun. Valittavana on kaksi VIP-pakettivaihtoehtoa: VIP Super Trouper (arvo 175 €) sisältää buffet-ruokailun ravintola Cornerissa ja VIP SOS Greek Buffet (arvo 162 €) kreikkalaisen salaattibuffet’n ravintola Eat & Meetissä. Ruokalistat löydät Starsquadin sivuilta.

Arvontaan voit osallistua Instagram-tililläni, vastausaikaa on la 3.2.2018 klo 18 saakka ja muut ohjeet löydät arvonnan yhteydestä. Arvonnan toimeenpanija on Starsquad.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *