Marja Hintikka Live

Isyyspakkaus

Yle satsaa tänä syksynä meihin "ruuhkavuosissa rämpiviin", ja lanseerasi viime viikolla uuden tv:ssä, radiossa ja netissä ilmenevän Marja Hintikka Live -sarjan. Sarja käsittelee vanhemmuuden ja lapsiperhearjen keskeisiä kysymyksiä TV2:lla maanantaisin klo 21 ja Yle Puheella tiistaisin klo 16.

Olin eilen tutustumassa show'n suoran lähetyksen tekemiseen Yleisradion Studiotalossa.

Jakson aiheena oli "Lapset pilaavat seksielämän". Viemättä tämän blogin aihepiiriä yhtään aiempaa intiimimpään suuntaan totean, että höpsis, ja siirryn seuraavaan aiheeseen.

Olin ohjelman yleisössä siksi, että minua pyydettiin mukaan ensi viikon lähetykseen, jossa aiheena on ruoka - otsikolla "Nyt v***u syöt". Jokaisessa jaksossa on vakiovieraiden ja kahden julkkisvieraan lisäksi myös "tähtibloggari", joka kommentoi keskustelua yleisöstä jossain vaiheessa show'ta. Ja se olisi siis minun roolini.

No mikä ettei, ajattelin. Kyllähän minä ruoasta ja syömisestä voin puhua mielelläni, kun vaan sovitaan vähän tarkemmin, että mistä näkökulmasta. Saan kuulemma perjantaina ohjelman käsiksen.

Oli hauska nähdä ohjelman tekoa jo etukäteen, niin jännittää vähän vähemmän. Rooli on toki pieni, mutta kyllä sitä silti kuulostaisi mieluummin järkevältä ja sanavalmiilta kuin vaikkapa dorkalta.

Studioisäntä Heikki Vilja lämmitteli yleisöä ennen esitystä.

Vieraina olivat omasta seksielämästään hämmästyttävän suoraan puhuneet alppihiihtäjä Kalle Palander ja ex-povipommina ja bloggarina esitelty Katri Sorsa. Vakiovieraita ovat "kolmen pojan yh-äiti" Jenny Lehtinen sekä "intellektuelli, juuri isäksi tullut" Heikki Soini.

Jenny Lehtinen haastattelee tässä Vanhempien seksikoulun tähtiä, Saanaa ja Ristoa, MHL:n kutusängyssä. Tähtibloggari oli muuten Havaintoja Parisuhteesta -blogin Sami Minkkinen.

Eipä sitten muuta kuin katsomaan aiempia jaksoja MHL:n nettisivuilta ja odottamaan ensi maanantaita!

Kommentit

Toimitus
Toimitus

Go Tommi! Tutut kasvot näkyivät yleisössä, kun katsoimme ohjelmaa :)

Kommentoi