Matkakuumetta ja Joulupukin erehdys

Isyyspakkaus

Nyt kävi niin hassusti, että Joulupukki oli mennyt aivan sekaisin perheemme joulusuunnitelmista. Hän oli erehdyksessä jättänyt muutaman paketin jo aatonaattona joulukuusen alle. Voit kuvitella pienen tytön riemun, kun hän sai avata paketit etuajassa.

Paketeista paljastui Frozen-posliiniastiasto sekä Prinsessa Ruusunen -elokuva. Pikkuveli puolestaan sai papan tekemän, hienon puisen auton! Leffa jäi odottamaan sitä, että palaamme New Yorkista, mutta astiastoa piti testata heti.

Pääsimme siis illalla vielä kahvikutsuille.

Muuten tämä matkalle lähteminen onkin ollut yhtä farssia. Kun palasin työmatkalta keskiviikkona, tulin torstaina kipeäksi. Matkakuume on tällä hetkellä siis aivan konkreettista, ja jouduin hakemaan lääkäriltä varmuuden vuoksi antibioottikuurinkin, jos keuhkoputkentulehdukseni ei parane ja kuume jatkuu. Kaiken lisäksi myös vauva on nyt kipeä, ja jouduin käyttämään häntäkin tänään illalla lääkärissä. Onneksi mitään lääkekuuria ei tarvittu, ja tyyppi on reipas ja hyväsyöntinen vaikkakin tavallista itkuisampi.

Koti on saatu suurin piirtein sellaiseen kuntoon, että tänne kehtaa päästää jonkun vieraan asumaan, mutta matkatavaroita pakkaillaan vielä aamulla.

Toivottavasti sinun joulusi sujuu hieman leppoisammissa ja rentouttavammissa merkeissä!

Oikein ihanaa joulua, ja nähdään seuraavan kerran New Yorkin -tunnelmissa! 

Kommentoi