Matkalla Toscanaan

Isyyspakkaus

Talo Toscanassa, eikös se ole vähän kliseistä? Onhan se, mutta voi - niin ihanan kliseistä.

Ehdimme jo useamman vuoden ajan suunnitella, että vuokraisimme kavereidemme kanssa sellaisen, ja nyt oli vihdoin sen aika.

Lennot otettiin Roomaan, ja vuokrasimme sieltä autot. Lentomatka sujui rattoisasti. Tyttö nukkui lähes koko lennon, joten pienet huraat sille, että hänelle on nyt kaksivuotiaana ostettava oma paikka. Syliin en enää viitsisi ottaa häntä kiemurtelemaan.

Lento tuntui yllättävän lyhyeltä, ja seurueen pienet pojat olisivat varmasti pelanneet vielä pidempäänkin pelejään.

Ajomatkaa Roomasta Toscanaan oli kolmisen tuntia, ja olin laskeskellut, että olisimme perillä illalla seitsemän ja kahdeksan välillä. Autovuokraamossa oli kuitenkin jonoa, ja vaikka minua ennen jonossa oli vain reilut kymmenen muuta, jonotin omaa vuoroani lähes puolitoista tuntia.

Matka kohti Toscanaa sujui kuitenkin sen jälkeen vauhdikkaasti, sillä matka on lähes kokonaan moottoritietä, jossa nopeusrajoitus on 130 km/h. Alkumatkasta pysähdyimme kyllä välipalalle Agip-huoltoaseman yhteydessä olevalle Autogrillille, jonka olemme edellisillä matkoillamme todenneet mainioksi taukopaikaksi. Hyvät pizzat ja leivät ja aidot espressot.

Matkan aikana ehti tulla pimeä, ja kun loppumatka mentiin kiemuraisempia pikkuteitä, kiitimme itseämme monta kertaa siitä, että otimme mukaan isäni autonavigaattorin. Senkin kanssa usko oli loppua useamman kerran, ja ilman navigaattoria etsisimme paikkaa varmasti edelleen.

Ja millainen villa olikaan? Vaikka olin nähnyt kuvat netissä, suu loksahti silti auki, kun näimme paikan luonnossa. Näin hulppeaa majoitusta meillä ole ollutkaan koskaan matkoillamme. Siitä kuitenkin lisää toisessa postauksessa.

Kommentit

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi

Nyt iski kyllä pieni lomakateus... Toscana on paikka, jossa olen aina halunnut käydä. Jään odottamaan innolla lisäkuvia, niin pääsee ainakin tätä kautta pienelle lomalle. ;)

Tommi K
Isyyspakkaus

No niin, kaikki kuvat on nyt siellä, ja Instagramissa vielä lisää. Toivottavasti sieltä löytyy joku vinkki siihen, kun joskus pääset toteuttamaan haaveesi!

edgybeauty
Edgy Beauty

Samalla nostalgista-että kateuttaherättävää! Kun asuimme Italiassa, tuli tehtyä pitempi reissu, jossa käytiin juurikin Toscanassa ja Firenzessä, samalla talonvuokraus idealla. Näyttää niin ihanalta, että tällä toimistorotalla nousi kateus! Pitäkää ihana loma.

Emma___ (Ei varmistettu)

Kiinnostaa todella tietää, millainen matkanne ja etenkin villanne ja sen hankkimisjärjestelyt olivat. Suunnitelmissa ensi kesänä Toscana ja talon tai huoneiston vuokraaminen sieltä. Olimme viime kesänä Amalfin rannikolla ja sekin on ihanaa aluetta Italiassa ja vuokraamamme huoneisto pikkukylästä nimeltä Conca dei Marini oli hieno ja toimiva.

Tommi K
Isyyspakkaus

Tästä kirjoittelinkin jo. Eli se meni Airbnb:n kautta, mutta vuokraus olisi onnistunut myös Airbnb:n ohi, jolloin olisi säästänyt jonkin verran. En tiedä, miten maksu olisi silloin hoidettu, mutta voin kyllä välittää välittäjän yhteystiedot.

Kao Kao

Ihanan näköistä! Odotan innolla Villa-postasta :)

Kommentoi