Netflix-voittajat ovat löytyneet!

Isyyspakkaus

Whoa! Kun kysyin viikko sitten, saisiko olla iPad ja vuosi Netflixiä, lähes 1 400 vastasi kyllä. Eikä mikään ihmekään, sillä palkinnot ovat käsittämättömän hienot.

Arvonnat on nyt arvottu.

Jos tämä olisi tv-ohjelma, voisin pitää jännitystä yllä pidempään, mutta koska hyppäisitte kuitenkin kaiken b.s.:n yli, mennään suoraan asiaan.

iPadin ja vuoden Netflix-katseluoikeuden voittaa...

Nimimerkki carpenter, joka jätti kommenttinsa 2.9.2013 16:24

"Tulisin katsomaan muutamat stargaten jaksot, jotkä on välistä jääneet. Myös spartagus, + muut sarjat. ja tietenkin lastenohjelmia pojan kanssa"

Lohdutuspalkinnon, Apple TV -mediatoistimen ja puolen vuoden Netflix-katseluoikeuden voittaa...

Nimimerkki Tuira90500, jonka kommentti ilmestyi blogiini 2.9.2013 14:54.

"Lisää erilaisia piirrettyjä Netflix-addiktoituneelle lapsellemme =)"

Onnea aivan hirmuisen paljon!

Otamme voittajiin yhteyttä vielä henkilökohtaisesti sähköpostilla. Voitte kyllä käydä täälläkin vähän tuulettamassa ja hihkumassa innosta!

* * *

Kommentteja tuli niin paljon, etten valitettavasti aivan jokaista ehtinyt lukea. Mutu-tuntumalla voisin kuitenkin aavistella, että eniten osallistujia kiinnostivat Netflixin original-sarjat kuten Orange is the New Black ja House of Cards, ja monet tuntuivat odottavan kieli pitkällä niiden seuraavia tuotantokausia. Mutta useat muutkin sarjat, kuten How I Met Your Mother ja lastenohjelmat keräsivät ääniä.

Useampi kommentoija toisaalta esitti myös toiveita siitä, mitä Netflixiin olisi kiva saada. Useammin mainitusta Game of Thronesista pitää sanoa, että valitettavasti kyseistä sarjaa tai muitakaan HBO:n tuotoksia ei Netflixistä ainakaan tällä hetkellä löydy.

Itse ajattelin muuten lisätä Omalle listalleni seuraavaksi New Girlin (Kolme miestä ja tyttö)!

* * *

Moni arvontaan osallistunut myös ilahdutti bloggaria kiittämällä kivasta blogista. Kiitos teille itsellenne ja pysykäähän mukana jatkossakin!

 

Arvonnan toimeenpanija on Netflix, joka on myös lahjoittanut arvottavat palkinnot. Arvonta suoritettiin random.orgin satunnaislukugeneraattorilla käyttäen hyväksi kommenttien järjestysnumeroa. Tarkastin myös, että samalla sähköpostiosoitteella ei ollut jätetty useampaa kommenttia, jolloin vain ensimmäinen olisi ollut mukana arvonnassa. Virallisena valvojana toimi Rouva.

Kommentit

Kummelikopplan

New girl on aivan loistava. Taattua naurua :) Tapitimme pari kautta Huluplus palvelun kautta imetysmaratoonien aikana poikamme ensi kuukausina.

carpenter (Ei varmistettu)

No wau. olin vähän skeptinen sähköpostin viestiin, et olet voittanut iPadin ja netflixin. Täältä se selvisi :) kiitos kauheesti

Tommi K
Isyyspakkaus

Eipä kestä! Toivottavasti se tulee ahkeraan käyttöön.

Onnittelut vielä kerran!

Janey (Ei varmistettu) http://mapetitevieblog.blogspot.com

New Girl tuli katsottua miehen kanssa viikonloppuna läpi, on ihan loistava. Heti sen perään aloitettiin Orange is the new black, joka vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta. Täytyykin muistaa tässä syksyn/talven aikana taas aktivoitua Netflixin kanssa, kesällä se (luonnollisesti) vähän jäi. :)

Spartagus? Sparta-Gus. Tuota minäkin katsoisin.

(Puolustus: kuulun vähemmistöryhmään, joka saa kiksejä lyöntivirheistä (toisten))

Tuira90500 (Ei varmistettu)

Kiitoksia myös palkinnosta =) Mielestäni voitin itselleni oikeamman palkinnon koska omistan jo iPadin. Tyttö varmasti tykkää myös kun Netflix jatkuu varmuudella.

Kommentoi