Nolita, kuin kotiin tulisi

Matkan ensimmäisellä visiitillä Manhattanille kävimme katselemassa tuttuja paikkoja: ensin etsimässä lapsille vaatteita ja kenkiä Century 21:stä ja sen jälkeen syömässä Nolitassa samoilla kulmilla, joissa olemme asuneet edellisillä matkoillamme.

IMG_5236.jpg

Nolita on sijainniltaan aika optimaalinen matkailijalle, sillä alueella on paljon kivoja ravintoloita, Sohon ja Broadwayn liikkeet ovat aivan parin korttelin päässä ja liikkuminen muualle kaupunkiin on helppoa. Nolitasta olisimme varmaan nytkin katselleet asuntoa, jos siihen olisi ollut tarvetta.

Nolitassa ja SoHossa on joitain ravintoloita ja kauppoja, joissa tulee käytyä joka kerta, ja kaksi niistä on Mott ja Prince Streetien kulmassa: Little Cupcake Bakeshop sekä Cafe Gitane.

IMG_5208.jpg

Cafe Gitanen kanasatay-vartaat ja coucous-annokset ovat sen verran hyviä, että olemme aiempien matkojen kuvien perusteella syöneet niitä useamminkin. Tällä kertaa uskaltauduin sentään kokeilemaan jotain uutta: salmon pot pieta, joka oli erinomaista. Melonmimosat olivat puolestaan tutut jo edellisiltä kerroilta.

IMG_5196.jpg

Jälkiruoka oli taas nautittava risteyksen toisella puolella Little Cupcake Bakeshopissa, josta saa tietysti paitsi kuppikakkuja myös taivaallisia juusto- ja täytekakkuja.

IMG_5244.jpg

Piparkakku- ja suklaa-marenkivaahto-cupcaket olivat juuri niin hyviä kuin miltä ne kuulostavat.

IMG_5261.jpg

Nolitassa tullaan varmasti käymään uudestaan vielä seuraavinakin päivinä. Ihan jo pelkästään siksi, että Rouvan lempikirjakauppa, McNally Jackson sijaitsee Prince Streetillä korttelin päässä Little Cupcake Bakeshopista. Hän aikoo kuulemma mennä useampana päivänä ihan vaan istuskelemaan yksin kauppaan ja selailemaan kirjoja. Se hänelle suotakoon, sillä itse aion viettää laatuaikaa itseni kanssa vastaavasti Broadwaylla.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *