Nyt ei varpaita palele!

Isyyspakkaus

Kerran vuodessa minut valtaa se tunne: Tarvitsen talvisaappaat! Sitten pakkaset loppuvat, en ole saanut saappaita hankittua ja asia unohtuu.

Tänä vuonna se tunne iski voimakkaampana kuin koskaan, tarkemmin sanottuna pulkkamäessä seistessäni. Voi vietävä, miten varpaita voikaan palella. Nyt on aika jättää vaelluskengät odottamaan jotain tulevaa vaellusta ja ostaa ne pakkasenkestävät saappaat.

Ja voi miten hyvä tuuri! Nämä Sorelin nahkavartiset ja kumikärkiset 1964 Pac T -saappaat olivat Stockmannin kanta-asiakastarjouksessa 95 € (norm. 119 €). Mustia Sorelin kangasvartisia saappaita olisi saanut 40 %:n alennuksella 48 eurolla, mutta ruskea pinta ja nahkavarsi miellyttivät silmää enemmän.

Menin tavallaan katsomaan Sorel Caribou -saappaita, mutta ne vaikuttivatkin turhan massiivisilta, ja ajattelin tämän siromman mallin riittävän minun käyttööni.

Kaikissa kengissä pakkasenkestoluokitus oli samat -40 astetta. 

Kylläpä onnittelin itseäni tästä maanantai-illan hankinnasta myös kävellessäni tiistaiaamuna lumimyrskyn jäljiltä vielä auraamattomilla jalkakäytävillä!

Jee! Nyt olen aika tyytyväinen!

Kommentit

Nata - White Trash Disease

Hyvä valinta! Oot nyt virallisesti muotibloggaaja ;D

Tommi K
Isyyspakkaus

Ei yksi pääsky kesää tee ;)

Lapikas (Ei varmistettu)

Talvikengät on hyvät olemassa! Puoliskollani oli nuo samat Sorelit myös pari talvea, mutta ei sitten kuitenkaan tykännyt niistä yhtä paljon kuin ihan tavallisista kotimaisista pitkävartisista "vanhojen ukkojen" talvisaappaista, joihin mahtuu parit villasukat. Etelän loskakelissä nuo kumiterät voi kyllä olla tarpeen, vaikka hirmu painavathan nuo minusta oli pakkaskelin kengiksi.

Seuraavaksi sitten huopaiset lapikkaat, vai oliko ne jo viime talven juttu muotimaailmassa? :)

Tommi K
Isyyspakkaus

Siis ihan kumisaappaista? Vai mitkä ovat vanhojen ukkojen talvisaappaat? Ei nämä mun mielestäni mitenkään hirveän painavat ole, tai ainakaan painavammat kuin ne mun vaelluskengät, joita olen käyttänyt tähän asti talviulkoilukenkinä.

Lapikkaiden muodikkuudesta en osaa sanoa mitään. Mutta en minä kyllä huopatossuilla voisi kuvitella lähteväni kaupungille :D

Lapikas (Ei varmistettu)

Ihan tarkoitin pitkävartisia nahkasaappaita. Katso vaikka Töysän kenkätehtaan valikoimaa. Vaelluskengät on kyllä painavat kengät, niin että niihin verrattuna Sorelit ei varmaan tunnu pahoilta.

normaali katastrofi

Mä hain kans just omani Stockalta (ne -40% versiot tosin) ja mun varpaat on tarjenneet jo viikon! Ihan hullu tunne, kun voi mennä ulos, eikä varpaat palele :D

Tommi K
Isyyspakkaus

Ja niihin voi kuulemma voi lisätä vielä lämpöpohjalliset!

Kommentoi