Oma mikrofoni

Isyyspakkaus

On taidettu viime aikoina katsella telkkarista musiikkiohjelmia.

Ai miten niin?

No... kun lapsen yleisin leikki tuntuu olevan se, että hän rakentaa jäätelölegoista mikkomoonin. Tässä lattiamalli, mutta samaa sarjaa on myös kädessä pidettävä laulumikki.

Sitten hän vetäisee "Ai konneksvuu, konneksvuu, san iiii iiii". (I'm gonna swing from the chandelier.)

Tai "Ai kynsifai, kynsifai...(I'm crucified, crucified...)

Tai sitten hän laulaa jotain päiväkodissa opittua laulua omilla sanoillaan.

Okei, okei, myönnetään. Onhan tässä tullut katseltua viime aikoina KingiäVoice of Finlandia ja nyt myös Tähdet tähdet...iä, ja tyttökin on nähnyt ohjelmista jonkun jakson. (Hän muuten varmaan luulee, että tv:stä ei tule muuta kuin musiikkirealityjä.)

Tämän seurauksena hänellä on jo muuvit halluissa, ja mikrofonistakin hän osaa pitää kiinni täysin oikeaoppisesti.

Hän lauleskelee lauluja tunnistettavasti parin kuulemisen jälkeen, ja haluaisi (oman puhelimen ja pikkupyörän lisäksi) oman mikrofonin. Huikeaa!

Voice Kids - täältä tullaan!

Kommentit

Haiha (Ei varmistettu)

Hei,

Kysymys aikaisemmasta postauksesta: nuo sitruspuristimet jättävät varmaan suurimman osan hedelmälihasta kiinni hedelmään, vai kuinka? Itse kun tykkään siitä hedelmälihasta (ja haluan saada "kaiken" syötävissä olevan irti), pitänee edelleen turvautua vanhaan puristimeeni, vaikka tuo kovin kätevältä näyttikin.

Tommi K
Isyyspakkaus

Käsin veivattavalla puristimella saa varmasti tarkemmin mehuun irti kaiken sen, mitä on kuorten sisällä. En mä nyt kuitenkaan sanoisi, että suurin osa hedelmälihasta jäisi kiinni kuoreen. Gastronaatti-rouva kuulemma imeskelee sieltä kuoren sisäpuolelta vielä viimeisetkin rippeet, kun appelsiini on puristettu ;)

Pilvi (Ei varmistettu)

Meidän kaksivuotias taas kehitti mikrofonin rikkalapion varresta, johon kiinnitti puisen leikkijäätelön. Ja siihen laulelee ja soittaa kitaraa. Hauskan näköistä (ja kuuloista, kun pojan sanavarasto on vielä aika suppea, lauluissa äiti ja hauva ovat pääroolissa). Me vanhemmat olemme vähän ymmällä siitä, mistä lapsi keksi tämän mikrofonileikin. No kyllä mekin Kingiä katsoimme..

Tommi K
Isyyspakkaus

Meillä lapsi muistelee vieläkin viime syksyn kirjajulkkareita, joissa hän sai vähän lauleskella oikeaan mikrofoniin. Se oli upeaa :)

Mema (Ei varmistettu)

Ihana pieni!

Tommi K
Isyyspakkaus

On! <3

Maisahiiri (Ei varmistettu)

Hahhah, teidän tyttö on niin paras! :D

Tommi K
Isyyspakkaus

Hän on kyllä hauska tyyppi!

HannaKristiina
Olet tässä.

Otsikkoa klikkaamalla tulin hakemaan sulta vinkkejä oman mikrofonin hankintaan (on käynyt mielessä), mutta tämä olikin tällainen öö vähän toisenlainen vinkki :D . Legoja toki löytyisi jo meiltäkin, eli alkusijoitus ei olisi niin suuri. 

Tommi K
Isyyspakkaus

Ha :D

No, mulla on musta Sennheiser e935. Olen ollut siihen oikein tyytyväinen. Kalliimpi se on kuin perus-Shure SM58, mutta myös vähän tyylikkäämmän näköinen ;)

HannaKristiina
Olet tässä.

Oi, kiitos tästä!

Kommentoi