Onnea Rouvalle!

Isyyspakkaus

Rouva vietti syntymäpäivänsä Kätilöopiston sairaalassa. Halusin tarjota hänelle jotain sairaalaruokaa spesiaalimpaa, joten hain herkkuja pientä vuodepiknikiä varten.

Rouva on haaveillut pitkään kaikesta, mikä oli kielletty raskausaikana, joten piknikaterialle oli saatava ehdottomasti parmankinkkua ja ihania pastöroimattomia juustoja. Rouvan iloksi löysin luomukaupastamme myös kesän enimmäiset luomukirsikat.

Hain tytön myöhemmin päiväkodista ja kävin hakemassa samalla reissulla Rullan rullia juhlapäivällisellemme.

Syntymäpäiväkakku oli puolestaan Kakkugallerian suklaaunelmakakun palanen.

Rouvallakin oli tytölle pieni yllätys: äiti tulisi nyt kotiin! Niskojen ja selän kipu ei näytä johtuvan mistään, mihin saisi apua sairaalasta, joten syytä jäädä osastolle ei ollut. Päivällisen jälkeen kävimme siis suukottelemassa ja nuuhkimassa poikaa ja suuntasimme kolmestaan kotiin nukkumaan.

Aamulla takaisin Kättärille.

Kommentit

chaura
Misplaced

Onnea Rouvalle! Ihanan synttäriaterian olet järjestänyt :)

Pisti silmään miten viihtyisän näköiset potilashuoneet Kättärillä on!

Tommi K
Isyyspakkaus

Rouva kiittää! Huone näyttää tuossa kuvassa hieman viihtyisämmältä kuin olikaan, sillä naapurisänky oli juuri kärrätty pois ja olimme huoneessa keskenämme sängyn ympärillä olleet verhot avoinna. Mutta perhehuoneet ovat kyllä oikein viihtyisiä.

annemi

Oi miten ihanat tarjoilut ja yllätykset järjestit Rouvalle! varmasti monella tapaa ikimuistoinen syntymäpäiväateria :) 

Tommi K
Isyyspakkaus

Todella ikimuistoinen :) Onneksi Rouva pääsi kotiin vielä samana päivänä, niin ei tullut vietettyä aivan koko syntymäpäivää sairaalassa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi noita tuoreen isosiskon hehkuvia silmiä!
Ja onnea Rouvalle sekä ikääntymisestä että kotiutumisesta. Oli mukava lukea Instasta hänen päässeen jo kotiin. Nautiskelkaa nyt pienistä iloista (kuten mutteripannukahvista), kohta se suurinkin lahja varmasti pääsee kotiin.
On ollut vaikuttavaa päästä myötäelämään tämä teidän viimeinen viikko. Ei ole varmasti ollut helppo päätös jakaa kaikki vieraiden ihmisten kanssa, mutta kiitos kun päätitte kertoa tapahtumista. Ajatukset ja sydän on ollut teidän luonanne ja varpaatkin pystyssä onnea teille toivottamassa.

Tommi K
Isyyspakkaus

Kiitos! Päätös kertoa tilanteesta avoimesti oli yhteinen. Olisi ollut erikoista vain olla kirjoittamatta yhtään mitään ja toisaalta koimme saavamme kommenteista tukea ja apua jaksamiseen.

Vierailija (Ei varmistettu)

Rouvan selkäkipu saattaa johtua ihan siitä, että lihakset ovat lyöneet lukkoon, kun alavartalon painopiste synnytyksen yhteydessä muuttuu äkisti. Itsellä kävi juuri niin ja kuukauden verran kesti, ennen kuin kävely alkoi onnistua kivutta. Suosittelisin fyssaria, hierojaa, akupunktiota ja liikkumista kivun rajoissa. Piinallinen tilanne, mutta pitäisi helpottaa ajan kanssa!

Tommi K
Isyyspakkaus

Ei voi tietää, mutta onneksi tilanne on parempi päivä päivältä. Nyt pahimpia ovat aamut ja sängystä ylös pääseminen, mutta sen jälkeen helpottaa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Tämä vakitunen lukija on myös myötäelänyt kulunutta viikkoa kanssanne, ihanaa kun kaikki näyttää menevän perheellänne nyt hyvään suuntaan. Onnea pienen ihmisen elämän alkuun ja niin ihanalle muulle perheelle! Vauvanne on tavattoman suloinen ja isosisko niin ylpeä! Jaksamista, kohta satte toivottavasti pojankin kotiin ♥

Tommi K
Isyyspakkaus

Kiitos! Eiköhän se tapahdu ihan muutamassa päivässä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Tuli tosta aiemmasta jutusta jo mieleeni, että mm. merilevää pitäis välttää myös imettäessä. Thl:n sivulta löytyy kattavampi lista, siellä on myös turvalliset määrät kofeiinille yms. Toki ymmärrän, ettei kaikki noudata suosituksia, mutta noin niin kuin tiedoksi vain :)

Tommi K
Isyyspakkaus

Merilevää tietty on sushissa aika vähän, enkä muutenkaan pelkää liiallista jodin saantia, sillä emme käytä kotona lainkaan jodioitua ruokasuolaa.

Lia (Ei varmistettu)

Paljo onnea pienokaisesta! Ja onnea myös rouvalle syntymäpäivän johdosta. Kyyneleet silmissä olen lukenut postauksiasi viime päivät. <3

Suomessa on kyllä maailman paras hoito. Mutta tosi harmi kun siellä teilläpäin erotetaan äiti ja lapsi eri osastolle. Satakunnan keskussairaalassa on uusi lasten ja naisten talo ja siellä jos vauva joutuu teholle synnyttyään, kuten teillä niin synnyttänyt äiti majoitetaan/hoidetaan samassa paikassa. Myös isä saa yöpyä samassa huoneessa. Vierailla saa teholla milloin vain ja sinne on tervetulleita myös muut kuin syntyneen lapsen vanhemmat ja sisarukset toisin kuin itse synnytysvuodeosastolla. Toivottavasti muuallekin tulisi tällainen mahdolliseksi.

Kovasti tsemppiä! Ihan mahtavan suloinen poika teillä.

Tommi K
Isyyspakkaus

Kuulostaapa hyvältä tuo, että äiti ja vauva voivat siellä teillä olla samassa paikassa, jos joutuvat teholle! Helsingissä taitaa olla ongelmana riittämätön kapasiteetti, mutta ties vaikka uusi Lastensairaala toisi siihen jotain muutosta? Kiitos!

Tahiti

Onnea koko perheelle! Lukenut blogia jo pitkään ja hengitystä pidätellen luin tapahtumia. Onneksi kaikki nyt hyvin! Ovat ne niin pieniä ihania ihmeitä nuo lapset. <3

Tommi K
Isyyspakkaus

Kiitos, niin ovat!

Vierailija (Ei varmistettu) https://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/pahan-puhuminen.html

Ihan mahtava ele, oi että! Onnea paljon, monta syytä juhlia!

Kommentoi