Ovatko kaikki matkasängyt isoja, painavia tai kalliita?

Isyyspakkaus

"Hei, käypäs hakemassa Ikeasta jokin matkasänky, kun tuo auto on vielä vuokralla", sanoi Rouva viime viikolla.

Mutta jaa, eihän Ikeassa olekaan matkasänkyjä. Öh. No sitten Vaunu-Aittaan Lauttasaaressa. Siellä näyttäisi olevan useampia malleja.

"Ömm. Saako tätä muissa väreissä? Ja onpas se iso. Olisiko mitään pienempää?" tiedustelin, "Kun me ajateltiin, että sitä voisi käyttää väliaikaisesti kotonakin, ja tämä 120 cm pitkä ei oikein sovi siihen, mihin sen pitäisi mahtua. Mitenkäs muut vaihtoehdot?" 

Värejä ja valmistajia oli toki muitakin, mutta kaikki vaihtoehdot olivat yhtä isoja, paitsi Baby Björnin matkasänky. Se oli 10 cm lyhyempi ja hieman toisen mallinen. Ja maksoi 229 euroa - tarjouksessa. Häh?!? Meidän runkopatjammekaan ei maksanut niin paljoa.

"Mitenkäs paino?"

"Tämä sininen on 8 kiloa ja tuo toinen malli 10 kiloa", myyjä kertoi.

 "Eikös se ole aika paljon?"

"Kyllä se menee ihan kätevästi auton tavaratilassa."

"Mutta kun pitäisi lentää... 10 kiloa on aika paljon."

"No Baby Björnin sänky painaa sitten vain 5 kiloa."

Hmm, on siinä aikamoinen kilohinta.

Kauppoja ei tullut, ja päätin käydä katsastamassa Vantaan Tammiston tarjonnan. Kai nyt jossain olisi jokin vähän pienempi sänky järkevämpään hintaan.

Lastentarvike:

VauvaPiste:

Kaikki samaa kokoa: pituus 120 cm, paino 8 - 10 kg.

Jaa jaa. Ovatko siis kaikki matkasängyt isoja ja painavia? Tai sitten tosi kalliita?

Millä nukkumajärjestelmällä te muut olette matkustelleet? Oletteko törmänneet mihinkään kompaktimpaan matkasänkyyn?

Kommentit

HelloAochi

Kain nukkuu reissussa samoin kuin kotona, eli vieressäni. Kreikassa ollessa äitini oli ostanut Kainille juuri tuollaisen ison ja painavan matkasängyn, mikä sitten jätettiin sinne. Ihan hyvin olisi poika voinut sielläkin nukkua vieressä, mutta pääsihän mummo vähän shoppailemaan :D

Perho Kerttunen
Kasvihormoni

Kannattaisko teidän tosiaan ostaa se matkis periltä? Me ollaan ostettu tarvittavat välineet usein paikan päältä ja jätetty sinne.

Meillä oli matkasänky, jonka ostin pelkän painon perusteella. Hyvin jaksoin kuljettaa matkarattaiden kanssa junamatkoillani. Koko oli kyllä tavallista isompi, sillä se oli tehty jostain kevyemmästä materiaalista - olisikohan ollut alumiini? Taitais olla vieläkin saatavilla vaikka lainaan :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Me panostimme tuohon Baby Björniin, vaikka hinta on järkyttävän suuri. Sitä on käytetty todella paljon sekä kotona että matkoilla. Välillä se on toiminut pahoissa paikoissa myös nuoremman "leikkikehänä" hetkittäin. Isompi ( nyt 3 1/2 v.) haluaa vieläkin välillä nukkua matkasängyssä. Koskaan ei myöskään ole sänky ollut vaarassa kaatua, vaikka vanhempi lapsi uhmaiässä sitä melko lailla rynkytti ja kiipesi luvatta sieltä pois. Olemme olleet todella tyytyväisiä ja sänky on edelleen hyvässä kunnossa ja uskoisin jälleenmyyntiarvoakin olevan jonkun verran :)

Ulri (Ei varmistettu)

Näiden hinnoista en tiedä mitään, mutta äkkinäisen googeloinnin tuloksena löytyi tällaisia vaihtoehtoja:

http://www.vauva.info/foorumi/index.php?/topic/1424-samsoniten-pop-up-ma...

http://www.babybjorn.fi/tuotteet/nukkuminen/resesang-light/matkasanky-li...

Ja tuolla oli useampikin "telttamallinen" http://www.matkamuksu.com/kategoriat/nukkuminen/kevyet-matkasangyt

Meillä lapsi nukkui pienenä vaunun kopassa, kun oli sen tyyliset että sai kätevästi irrotettua :)

Vierailija (Ei varmistettu)

AT Lastenturva (www.lastenturva.fi) ja Samsoniten Koo-di. Painoa 3kg! Meillä sellainen, erittäin kätevä!

Vierailija (Ei varmistettu)
Vierailija (Ei varmistettu)

Vauvana nukkui vaunujen irrotettavassa kopassa. Sen jälkeen ja nykyäänkin vieressä. Entäs joku riippukeinu tyyppinen ratkaisu? Niitä on myös sellaisia jalkojen varassa seisovia. Samsoniten matkasänky on minut enemmän teltta ja meidän lapsi ei sinne rauhoittunut, oli kai liian jännä. Anoppilassa testattiin siitä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Hotelleista saa Matkasänkyjä varaamalla.

Jokirapu (Ei varmistettu)

Meillä on autoreissuissa mukana juuuriki tuollainen iso matkasänky, mutta viime kesänä olimme ulkomaanreissulla vauvan kanssa niin jokaisessa hotellissa oli vauvasänky ( laitettiin hotellia varatessa viesti vauvansängystä) joten omaa ei tarvittu mukana :)

Meren rannalla

Me nukuttiin perhepedissä ja parissa huoneissa meillä oli vielä erilliset sängyt, joten sain olla vauvan kanssa kahdestaan. Oltiin siis syksyllä Yhdysvalloissa neljässä eri hotellissa. Näissä kaikissa olisi saanut pinnasängynkin, varmaan kannattaa varata se etukäteen, mutta mekin oltais saatu sellainen ihan ilman varausta paikan päällä jos oltais haluttu. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Tuo koodi näyttää kätevältä mutta jos ei mahdu matkalaukkuun ettekä majoitu hotellissa, niin tilatkaa jostain jenkkiläisestä lastentarvikeliikkeestä kotiinnkuljetuksella majapaikkaan ja jos on liian iso takaisin rahdattavaksi, niin jättäkää sinne.

Dalmi
Arkisokka

Me luotetaan matkalla Amazonas Koalaan, menee tosi pieneen pussukkaan ja on kaunis ja kätevä kotonakin. :)

Ella F.
Siperian Ella

Minäkin liputan Amazonas Koalan puolesta. Meillä se oli tosin ihan ykkössänkynä, kunnes tylleröinen kasvoi liian isoksi. Eli se on sitten tosi pieni :) Ja kaunis, kevyt ja joka tavoin näppärä purkaa ja koota.

Vierailija (Ei varmistettu)

Eikö ne siellä Vauvapisteessä esitelleet teille tätä parasta matkasänkyä ikinä
??? Suosittelen, ei paina mitään. Eikä ole mekanismia, mikä voisi mennä rikki. Ja tän saa vaikka rattaisiin kyytiin. Nytkin lapsi on yökylässä mummulassa teltta mukana :)

http://vauvapiste.putteri.fi/datafiles/userfiles/File/Deryan_Telttasanky...

Vierailija (Ei varmistettu)

Miten olisi tämä:http://www.lastenturva.fi/tuote/koo-di-pop-up-bubble-matkasänky-punainen/50600238212613454/ Värejä on muitakin ja paino on alle 5kg. Tuttavaperheellä on tämä käytössä ja ovat kovasti olleet tyytyväisiä juurikin tuon koon ja painon vuoksi, koska matkustavat paljon ja lentäen matkatavaroiden tulee olla kevyitä (ottavat aina myös oman auton turvaistuimen mukaan).

Vierailija (Ei varmistettu)

Näistä on moneksi, jos alkuperäinen käyttötarkoitus ei särähdä korvaan: http://www.zooplus.fi/shop/koirat/kuljetus/kokoontaitettavat

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihan vauvana meidän poika nukkui kyläillessä vaunujen kopassa, sitten koon lisääntyessä siirtyi ihan vain minun viereeni. Aika monessa kyläpaikassa löytyy leveä patja kahdelle nukuttavaksi tai joku tilapäisjärjestely, mökillä nykyinen 3v nukkuu mielellään tavallisesti vuoteen alla olevassa petivaatelaatikossa. Kun häkkisängyn häkkiys ei ikinä ollut meillä kovinkaan tarpeellinen ominaisuus (lasta sai houkutella liikkumaan, ei tarvinnut estellä) ja liikun itse lapsen kanssa 99,9% julkisilla, ei ole tullut mieleenkään lisätä tavarakuormaan mitään kiloja painavaa ja isoa matkasänkyä.

MP (Ei varmistettu)

Meillä tuo Samsonite pop-up oli käytössä muutamia vuosia ekan ja sitten tokan kanssa. Eka laspi matkusti 13 reissua ekan vuotensa aikana lentäen siis ulkomaille ja aivan mainio tuo sänky. Ei paina mitään ja sai aina ottaa mukaan ilmaiseksi. Suosittelen tosi lämpimästi. Siellä "teltassa" viihtyi myös leikkimässä :)

Monsteri lauma

http://vauvapop.fi/naytatuote.php?lTuoteTunniste=1639

Jos teijän vauva ei viel kauheen iso tyttö ole

Tommi K
Isyyspakkaus

Oo, valtavasti kommentteja, ihan yhtäkkiä!

Mun pitää nyt taustoittaa vielä vähän:

Ostimme aiemmin tosi nätin pinnasängyn, mutta mutta... eihän se siis toimi lainkaan, kun tyttö alkaa opetella seisomaan ja kävelemään. Lisäksi se on liian iso makuuhuoneeseemme sänkymme viereen. Tarvitsisimme siis ihan kotiinkin pienemmän pinnasängyn, mutta nekin tuntuvat olevan kaikki 120 cm x 60 cm. Siitä sitten loistoidea, että ostetaan jokin pieni matkasänky, jota voisi käyttää myös kotona toistaiseksi.

(Nätti pinnasänky toimii kyllä tytön sänkynä sitten, kun hän on vähän isompi ja osaa kiivetä itse sänkyyn & pois. Sängystä voi myös laskea laidan, jolloin se toimii sohvana.)

Telttamalliset sängyt tuntuvat kotikäyttöön vähän vierailta ja kassimalliset käyvät hyvin nopeasti pieniksi.

Mutta jospas sellaista Samsoniten kuplaa vaikka kokeilisi.

Jokin reunallinen sänky pitäisi olla, sillä tyttö on jo ainakin lattialla aikamoinen ryömijä, ja kun tästä laitetaan vielä kuukausi eteenpäin, hän on varmaan alta aikayksikön syöksymässä sängystä pää edellä alas, kun silmä välttää.

Riippukeinumalliseen lapsi pitää ilmeisesti sitoa kiinni (tai jotain vastaavaa). Voisin kuvitella, että meidän tytsy ahdistuu siitä.

Perho: Mikäs sen teidän sängyn koko on?

Vierailija (20:45): Tämähän olisi mainio :D

Niin, emme siis majoitu hotelliin, eli matkasänkyä emme saa varattua. Mutta on kyllä hyvä idea tutustua paikallisten lastentarvikeliikkeiden tarjontaan jo nyt, ja katsoa, jos sieltä löytyykin jotain kiinnostavaa. Eipä tullut itselleni mieleenkään... :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Niin ja vinkkinä, että monissa jenkkiverkkokaupoissa on ilmainen toimitus USA:n sisällä eli voitte tilata netistä jo vaikka kotona ja ottaa toimituksen asuntonne osoitteeseen. Tai sit vasta paikan päällä, toimitukset ovat pääsääntöisesti nopeita. Näin me teimme, kun vietimme viime vuonna 3 kk Floridassa pienen poikamme kanssa. FedEx kurvaamaan pihaan vaan :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ja vielä lisäyksenä edelliseen, että moni enemmänkin asuntoja turisteille vuokraava henkilö ottaa mielellään matkasängyn asuntonsa varustelutasoa lisäämään lapsiperhematkailijoita ajatellen. Kannattaa siis neuvotella myös vuokranantajan kanssa tai ainakin varmistaa, ettei pienten sänkyä jo löydy. Esimerkiksi meidän Floridan kotimme ilmoituksessa ei ollut mitään mainintaa vauvasängystä, mutta kun kysyimme asiasta niin sellainen vuokranantajalta löytyi ja ongelmamme ratkesi samoin tien.

Hampaat irvessä

Bugisten vaunukoppa oli meillä matkasänkynä senkin jälkeen, kun oltiin siirrytty käyttämään muuten istuinosaa. Sen saa kätevästi lattiallekin. Hotelleissa taas antavat yleensä ilmaiseksi pinnasängyn. Meillä lapsi ei ole missään vaiheessa nukkunut aikuisten vieressä. En ihan täysin ymmärrä, miksi näitä matkasänkyjä on olemassa. Kai niitä joku sitten tarvitsee.

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei!

Me hankimme sen Baby Björnin aikanaan ja se osoittautui kyllä todella hyväksi! Ehdottomasti kannatti satsata, on ollut joka euron arvoinen.

Se oli pojallamme käytössä useamman vuoden ja matkaili kanssamme ympäri maailmaa (mahtui matkalaukun pohjalle :), mökeillä ja kyläpaikoissa. Se on edelleen vielä aivan priimakuntoinen ja tulee nyt myös pikkusiskolle käyttöön.

Se on kevyt, menee kohtalaiseen pieneen tilaan ja helppo kasata ja pakata. Voin kertoa, että matkasänky, joka painaa paljon tai on hankala kasata, ei ole _matka_sänky - ei sellaista jaksa raahata mukanaan. BB on keveydestään huolimatta tukeva, eikä keikahda, vaikka lapsi heiluisi laitaa vasten.

Ne kuplasängyt ja vastaavat, joissa ei ole kunnollisia laitoja toimivat vain niin kauan, kun lapsi pysyy paikoillaan, ei nouse ylös tai pyri sängystä itse pois.

Ainoana miinuksena sanoisin BB:stä sen ohuen patjan. Toisaalta poikamme nukkui siinä aina tosi hyvin, joten kai se on sitten ihan riittävän paksu.

Tämä ei ollut mikään maksettu mainos, ollaan vain oikeasti oltu tuohon hankintaamme todella tyytyväisiä!

T: Johanna

Jenna* (Ei varmistettu)

Minkä kokoinen sänky teille menisi sitten kotona sängyn viereen? :) onko leveys vai pituus ongelma?

Kristina (Ei varmistettu)

Täältä voi vuokrata jos on tarve. http://www.lastentarvikevuokraus.fi/

Tommi K
Isyyspakkaus

Jenna*: Kotona ongelma on oikeastaan sekä leveys että pituus. Tuo Troldin minipinnasänky voisi kyllä olla yksi vaihtoehto sinne, kiitos Jonnaa.

Mä kyllä melkein veikkaan, että meidän tyttö tarvitsee sängyn, jossa on kunnolliset laidat. Tällä hetkellä hän vaikuttaa ainakin melko liikkuvaiselta ja levottomalta.

Kiitos Kristina tuosta lastentarvikevuokrauksen linkistä. En ollut kuullutkaan ko. palvelusta.

Vierailija (Ei varmistettu)

Lisäisin tuohon otsikkosi sanalistaan vielä "ruman". En oo tähän mennessä nähnyt matkasänkyä, jonka voisin rehellisesti sanoa näyttävän hyvältä.
Ja joo, tiedän, harvempi meistä varmaan arvioi makuupussejakaan ensisijaisesti ulkonäön perusteella ja tärkeämpiä ominaisuuksia ovat tietenkin matkasängyn toimivuus, liikuteltavuus, koko, keveys ja mahdollinen kuljetuslaukku, mutta silti.. Saisko niistä mitenkään vähän kauniimpia?

Dukanette

Mä ostin omalle tytölle juurikin ton lastentarvikeliikkeen 39.90€ sängyn, ja se on ollut ihan kätsy. Ei paina kovin paljoa, kulkee kivasti pyörätuolinkin kanssa liikkuessa sylissä (joskin, jos saan valita niin joku muu kantaa sitä kuin minä)... kaikin tavoin oikein mukava sänky :) 

Tommi K
Isyyspakkaus

Vierailija (00:51): Arvaa vaan, mikä sana tämän jutun ensimmäisen version otsikossa oli :)

Monsteri lauma

Meillä tyttö on huhtikuussa syntynyt ja kesä meni mökillä vaunukopassa nukkuen,iso ja kova reunanen koppa niin säätettii autossa kummasti tilaa matkasänkyn verran.Ensi  kesä tuotin haastetta peliin koska tyttö nukkuessaan pyörii aivan järkyttävän paljon,ja yrittää jo nytten tulla pinnasänkystä pois laitojen yli.Matkasänky onkin luultavasti turha ensi kesänä.Viereen tyttöä ei pysty ottamaan koska itse olen myös aika eläväinen nukkuva, Voi olla  että jonkin näkönen lisä laita on pakko hankkia mökille normaali sänkyyn jotta tyttö pystyy nukkumaan turvallisesti.

Esikoinen kun keksi reilu vuoden ikäsenä maalla ollessamme että yöllä on hyvä aika tunkea äitin ja isin viereen kun kaikki nukkuu.Lähes joka aamu herättiin siihen että poika oli toisen vieressä.

Onneks nämä lapset kasvavat nopeasti ja pari vuotiaana he voivat nukkua aivan normaalissa pedissä :)

Kippuralla

Meilläkin vaununkoppa/vaunut/kainalossa tai kaksi kertaa lainattiim sukulaisilta matkasänkyä

Jyviä ja ohdakkeita

Standardeja pienempiä pinnasänkyjä löytyy kirppareilta, huutiksesta ja sukulaisten ullakoilta - eli oikeasti vanhoja. Ainakin 110 cm pitkiä on melko runsaasti tarjolla, kapeita ehkä huonommin.

Meillä on tuollainen kohlo normaali matkasänky, ja se on sijoitettu pysyvästi mummolaan. Vauva kainalossa on nukuttu muuten reissun päällä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Minkälaisia pinnasänkykä teillä on, jos lapsi ei seisten pysy siellä? Eikö pohja yleensä lasketa ihan alas, kun lapsi alkaa kontata ja seistä?

Tasaraita

En jaksanut ihan kaikkia kommentteja kahlata läpi enkä ole varma oletko jo kirjoittanut että onko perhepedissä nukkumiselle joku este? Ettekö vain halua että tyttö nukkuu vieressänne? Meillä poika nukkuu omassa huoneessaan omassa sängyssä mutta reissuissa yleensä perhepedissä. Ei meillä ainakaan ole vaikuttanut kotona nukkumiseen. Nukkuminen omassa sängyssä on onnistunut ihan hyvin taas kotiin palattua. Toki joku lapsi voi reagoisa eri tavalla eikä sitten a

suostukaan enää omaan sänkyyn. Ja onhan se totta että itse saa nukkua paremmin jos lapsi on omassa sängyssään. Joillain reissuilla esim. mummolassa ollaan käytetty myös patjaa lapsen petinä. Matalalta patjalta ei tipu vaikka lähtisikin ryömimään tai kierähtäisi pois. 

Matkasänky asiassa enosaa auttaa mutta normaalikokoa pienempiä pinnasänkyjä olen nähnyt joissain jenkkiläisessä nettikaupassa esim täällä blogissa www.lovetaza.com on perheen lapsilla pienet pinnasängyt. Jostain blogin kätköistä pitäisi löytyä linkkikin mistä sängyt hankittu.

-kaisa (Ei varmistettu)

meillä on tuo samsoniten pop-up toiminut hyvin. ostimme sen käytettynä huuto.netistä muutamalla kympillä ja on ollut nyt vuoden verran käytössä. lapsi on melkoisen vilkas ja pääsee tuolta kyllä itse pois, mutta turvallisesti kun on maanrajassa. ja kyllä siinä teltassa unetkin maittaa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Harkitsin esikoisen vauva-aikana matkasängyn hankkimista, mutta en koskaan hankkinut. Onneksi, sillä jälkikäteen ajateltuna olisi ollut turha hankinta. Matkoilla tyttö nukkui vanhempien/vanhemman vieressä (kotona kyllä omassa sängyssään), satunnaisesti vaunujen kopassa tai hotelleissa erillisessä vauvansängyssä, jos sellainen oli saatavilla. Ja reissasimme paljon, mutta ei ollut ongelmia.

phocahispida

Meillä on kotona (pienenä) pinnasänkynä tällainen. (Ulkomitat n. 63cm x 111cm.)

Vierailija (Ei varmistettu)

Meillä on samsonite travel cot. Se on vähän niin kuin teltta, menee pieneen tilaan ja painaa tosi vähän. Sitä voi käyttää kesällä myös päiväunipaikkana mökillä, niin on hyttysiltä suojassa. Suosittelen!

Vauva-arkea

Kiitos tästä(kin) jutusta! Olen itsekin miettinyt, miksi ihmeessä matkasängyt ovat niin valtavan kokoisia ja painavia. Matkoilla tätä tavaraa tuntuu muutenkin olevan valtavasti (liikaa) mukana ja sitten pitäisi vielä isoa sänkyä lähteä kuljettelemaan.

Selvittelin jo ennen lapsen syntymää millaisen sängyn hankkisimme tulevia reissuja (niin ulkomaanmatkoja kuin mökkeilyä) varten ja kiinnostavimmilta vaikuttivat nuo pop-up sängyt. Vielä en ole saanut minkäänlaista matkasänkyä hankittua, vaikka lapsi on jo puoli vuotias, mutta keväällä pitäisi ratkaista missä lapsi nukkuu ulkomaanmatkallamme. Hotelleissa vaikuttaa usein olevan saatavilla sänky myös vauvalle, mutta entä jos näin ei ole tai yöpyy ystävien luona.

Aika moni täällä onneksi suosittelikin omasta kokemuksesta näitä kokoontaittuvia "telttasänkyjä", mutta vielä jäin miettimään eikö sänky ole liian kova, sillä ko. sängyissähän lapsi nukkuu vain ohuella patjalla suoraan lattialla. Kertokaapa kokeneemmat nyt vielä vähän lisää kokemuksistanne!

Tommi K
Isyyspakkaus

Meidän "pinnasängyn" ongelma oli tosiaan se, että pohjaa ei voi laskea, eikä sellainen pikkuseikka tullut mieleenkään silloin viime kevään, kun olimme muutenkin aivan pihalla kaikesta vauvoihin liittyvästä.

En ole itsekään vielä aivan varma, tarvitaanko matkasänkyä, mutta hän on kyllä alkanut ryömiä sängyssä sen verran, että aikuisten sängyssä nukkuminen ei tunnu hirveän turvalliselta, kun sinne NYC:iin mennään. Vaunukopan en usko toimivan, kun tuo tyyppi on jo niin liikkuvainen.

Rouvan kaveri (taisipa olla joku Vierailijoista) lupasi tuossa jo lainata tuota pop-upia, eli voitaisiin kokeilla sitä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Myös ulkomailla pystyy vuokraamaan lastentarvikkeita! Tovat yleensä haluttuun paikkaan, ja noutavat pois.

phocahispida

Meidän häämatkahotelliin sai 30e lisämaksua vastaan hyvät lastenrattaat, syöttötuolin, potan ja matkasängyn. Selvittiin yhdellä keskikokoisella lentolaukulla tavaroita (kolmeen pekkaan viikko). Oli ihanaa liikkua, kun toisella oli laukku ja toisella vauva neliöliinassa. Eli vähintään kolme kättä vapaana koko ajan!

Tuota Muuramen sänkyä voin tosiaan suositella kokonsa ja laatunsa puolesta lämpimästi!

Vierailija (Ei varmistettu)

http://kidster.fi/nukkuminen/dream-tubes-sangynlaidat-single-set

Toimii vähän isommille lapsille, jotka jo osaavat nukkua omassa sängyssä. Ehkä noin 1,5vuotiaasta ylöspäin. Menee hyvin matkoilla, mummilla, kylässä, missä vain...

Maria. (Ei varmistettu)

Phil&Teds Traveller, omamme ostimme saksalaisesta verkkokaupasta kolme vuotta sitten. Käy myös suojaverkkojen ja kiinnitys"tikkujen" ansiosta vaikkapa metsäpäikkäreille :)...käytännössä suojaverkot ovat pitäneet mökkioloissa hyttyset poissa. Kevyt kuin mikä ja mahtuu pieneen tilaan. Suosittelen.

http://philandteds.com/rw/Products/Sleep/Traveller

Emilia Pyykkönen
Kuplia

Ja hemmetin hankalia koota! Kaikki! Hermo menee heti :) Siis mulla, mutta onneksi ei miehellä.

Vierailija - supi (Ei varmistettu)

Meidan tytto on aina reissussa nukkunut aikuisten sangyssa, ts. meidan valissa. Jos se on paikkareilla tai alkuillasta nukkunut siina yksin, niin ollaan laitettu vaan paljon tyynyja ymparille. Vauvana (ja nytkin viela) se pyorii selvasti niin kauan kunnes tuntee jonkun "seinan" ymparillaan (siksi tyynyt, peittorullat tms.).

En itse ole roudannut matkasankyja millekaan reissulle kun ei koskaan voi tietaa mika missakin toimis parhaiten. Siksi ollaan vasta paikan paalla katsottu sopivin ratkaisu. Jos ette sinne mokille tai mummulaan tarvitse sita matkasankya niin jattaisin itse matkiksen hankkimatta. Ne jaa myos tosi nopeasti pieneksi.. Nyt 2,5 ei enaa mahdu/suostu mihinkaan matkasankyyn vaan nukkuu reissulla joko valissa tai patjalla lattialla.

Toi vika Phil&Teds vaikuttaa tosi monipuoliselta ja pitka-ikaiselta ratkaisulta, jos se tosiaan toimii myos leikkitelttana. Mutta kallis kun mika...

Vierailija (Ei varmistettu)

Kyllä niitä moniakin vaihtoehtoja löytyy, jokaiseen hintaan myöskin, jo mainittu Phil& Teds Traveller sekä Deryan vaihtoehdot, kaikki hyvät mielestäni:
http://www.matkamuksu.com/kategoriat/nukkuminen/kevyet-matkasangyt

Pages

Kommentoi