Pääsiäinen kaupungissa ja muuttuvat suunnitelmat

Tänä pääsiäisenä emme tee juuri mitään, ja se on aika mukavaa. Jäimme tarkoituksellisesti kaupunkiin, ja suunnittelimme menevämme siivoamaan ja rapsuttelemaan maaleja puutarhamökille.

Ravintola Carelia

Suunnitelmat menivät kuitenkin uusiksi, sillä poikamme on kuumeillut korvatulehduksensa kanssa jo useamman päivän. Saimme pitkänäperjantaina myös yllätysvieraita, kun tyttömme kummit tulivat piipahtamaan ja päädyimme syömään heidän kanssaan illallista Ravintola Careliaan.

Ravintola Carelia

Olimme päättäneet jo aikoja sitten, että tänä pääsiäisenä emme lähde autoilemaan Etelä-Savoon, ja tärkein asia pääsiäiselle olisi lepääminen. Prioriteettilistalla kakkosena olisivat hommat puutarhamökillä, mutta ei niilläkään niin hirveä kiire ole.

Ravintola Carelia

Aah, parsakausi on täällä, ja miten maukasta voikaan näin simppeli annos olla?

Ravintola Carelia

Oli hauska havaita, miten leppoisaa seuraa lapset olivatkaan ravintolassa. Emme ole käyneet hetkeen heidän kanssaan syömässä ulkona, ja pienempikin tuntui nyt hoksanneen, että ravintolassahan on mukava istuskella, kun mukana on värikynät ja piirustuspaperia.

Ravintola Carelia

Isompi on hyvin tottunut ravintola-asiakas, mutta hänenkään kanssaan ei ole tullut käytyä ravintoloissa viime aikoina. Oikeastaan sen jälkeen, kun lastenhoitaja alkoi käydä säännöllisesti, olemme asioineet Rouvan kanssa ravintoloissa vain kahdestaan, mutta tämä illallinen rohkaisee meitä ottamaan lapset jatkossa useammin mukaan. Tiedän, että neiti 6-v ainakin pitäisi siitä kovasti.

Ravintola Carelia

Pääruokani, entrecôte, oli hyvin lihaisa, ja kun söin vielä pojan lehtipihvin rippeet hänen lautaseltaan, sulattelen ruokia vieläkin.

Ravintola Carelia

Vanilja pot de crème tyrnisorbetilla oli juuri mieleiseni jälkiruoka.

Ravintola Carelia

Olipa kiva havaita, että tämänkin tyyppiset ravintolat pitävät ovensa auki näin pääsiäisenä! Ajattelimme jotenkin kaikkien paikkojen olevan kiinni, mutta selvästi pääsiäinen on juhla, jota voi viettää myös ravintolan pöydässä.

Ravintola Carelia

Lauantai sujui tätäkin leppoisammissa merkeissä, sillä kummit ottivat tytön mukaan aamupäivällä uimahalliin ja palauttivat takaisin vasta illaksi. Me ehdimme hoitaa Rouvan kanssa pakolliset kauppa-asiat, vietimme aikaa kotona pienen kuumepotilaan kanssa ja käytinpä hänet vielä iltapäivän päätteeksi uudelleen lääkärissäkin.

Ravintola Carelia

Jos hän on huomenna paremmassa kunnossa, voisimme käydä mökillä. Katsellaan.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *