Päiväkotikuvien aika

Isyyspakkaus

Kappas vain, siitä on tasan vuosi, kun kerroin viime vuoden päiväkotikuvafiaskosta.

Silloisissa kuvissa ollutta räkäpalleroa ei todellakaan ollut mahdollista photoshopata pois, ja vähemmän räkäisissä kuvissa tyttö näytti vähän itkuiselta. Tilasimme kyllä jonkin kuvan, mutta ei sitä ole juurikaan esitelty.

Uudet kuvat otettiin taas viime viikolla, ja odotimme jännittyneinä, mikä on tulos.

Ihana!

Jokainen kuudesta kuvasta oli äärettömän onnistunut, ja pieni tyttö näytti niissä maailman suloisimmalta.

Nyt kyllä tunnen jopa vähän kateutta valokuvaajaa kohtaan: viime aikoina kun minä en ole onnistunut kuvaamaan tyttöä kuin lähinnä salaa. Jos hän näkee minut kameran kanssa, hän huutaa: "Ei saa ottaa kuvaa." Ja vaikka kamera olisi sallittu jossain tilanteessa, hymyä on aivan turha pyytää.

Onkos isin kuvauskiintiö jo täynnä?

Kommentit

Söpö :)

Hanna R.

Oi, miten hienot! Tilaan yhden kuvan :) 

katcake83 (Ei varmistettu)

Meillä on puolisen vuotta nuorempi ja sama ongelma kuvien suhteen. Ei onnistu ei millään. Nyt kun otin joulukorttikuvia, varasin tyttärellemme hypisteltäväksi jouluisia esineitä joita ei normaalisti saa hypistellä tai ei ole saatavilla. Niistä innostuneena neitimme soi hymyn myös äidille kuviin :)

minsu
Mainostaulujen takana

Kokeilkaa joskus kotona sellaista leikkiä, että lapsi tulee asiakkaana "ammattivalokuvaamoon" ja äiti/isä on oikea valokuvaaja. Meidän viisivuotias oli leikistä ihan innoissaan, pisti tuhkimopuvun päälleen ja haki pikkujakkaran, jolla istui poseeraamassa tai jota vasten nojasi kyynärpäätä istuessaan lattialla. Ihan kuin oli tehnyt päiväkotikuvassakin. Ja sitten äiti/isä-ammattikuvaaja käskee muuttamaan asentoa, hymyilemään, nostamaan leukaa, kääntämään päätä yms. Me kuvattiin keittiössä, joten tausta ei ollut kaikkein rauhallisin, mutta kivoja kuvia tuli ja molemmilla oli hauskaa.

Devika Rani (Ei varmistettu) http://bollywoodista.blogspot.fi/

Tulipas teille upeita päiväkotikuvia tänä vuonna!
Meillä puolestaan kävi huonompi tuuri kuvien suhteen. Kuvaaja oli ottanut 5 kuvaa, joista neljässä tyttö näyttää tympääntyneeltä ja nenästä valuu räkää ja viidennessä räkä oli korjattu pois (omaan hihaan?) ja ilme oli siedettävämpi. Aivan kammottavia kuvia suoraan sanottuna. Mies kutsuu niitä Mug Shoteiksi, aika osuva. Ryhmäkuvassakin suurin osa lapsista näytti vakavilta. Kertoo jotain kuvaajasta..? Ensi vuotta odotellessa..

Lto (Ei varmistettu)

Pakko kommentoida yleisellä tasolla sen verran, että mitä pienemmästä lapsesta on kyse, sitä jännempi tilanne on. Kuvaajan ammattitaidosta ei minusta ole kyse (ei, en ole valokuvaaja!). Myös se, jos paikalle tullaan aivan viime tipassa, vaikuttaa siihen että pienet (alle 3v eritoten) ovat herkästi vakavia päiväkotikuvissa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Kuinkas edullisia kuvat ovat? Toisaalta kaikkia juttuja, noista kuvioista ei kannata sanoa.

Kommentoi