Perheenisä ui järvessä

Isyyspakkaus

(JYVÄSKYLÄ) Helsinkiläinen perheenisä kävi uimassa järvessä. Tapaus sattui eilen jyväskyläläisellä Sääksjärven uimarannalla noin kymmenen kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. 

Tapahtumat saivat alkunsa, kun isä tuli vaimonsa ja perheen kuopuksen kanssa isän vanhempien luokse, jossa perheen 4-vuotias esikoinen oli viettänyt lomapäiviä isovanhempiensa kanssa.

4-vuotias lapsi oli käynyt uimassa samalla rannalla isoisänsä kanssa kahdesti päivässä ja vaati nyt isäänsä viemään hänet rannalle uimaan.

"Juu, en osannut lainkaan aavistaa, että näin voisi käydä. Ei hän ole ollut lainkaan kiinnostunut uimisesta kylmissä luonnonvesissä", häkeltynyt isä kertaa tapahtumia.

Tapauksesta poikkeuksellisen tekee sekin, että isä itse ei ollut käynyt uimassa järvessä kahteen vuoteen.

"No ei hitto sentään, sehän on kylmää ja märkää. Kun menen veteen, minun ja veden välissä pitää olla vähintään 3 mm neopreeniä", isä päivittelee.

Perheen äiti vahvistaa asian. "Kyllä minä yritän houkutella häntä mökilläkin aina uimaan, mutta pitää olla poikeuksellisen helteistä, että se tapahtuu", hän hymyilee.

Tapauksella oli runsaasti silminnäkijöitä, mutta he eivät ymmärtäneet tapahtumien poikkeuksellisuutta.

Perheenisä uskoo, että tapaus ei jää ainoaksi kerraksi, sillä 4-vuotias haluaa jo uudelleen uimaan ja myös oppia uimaan ilman kellukkeita.

Kommentit

Piipo79

Stadikalle! Siellä mekin polskitaan!

Tommi K
Isyyspakkaus

...kehtaanko edes sano tätä..? En ole koskaan käynyt :D Mutta jospa ensi kesänä tytön kanssa. Eiköhän hän jo pian kuule itsekin sellaisesta paikasta ja ala vaatia päästä sinne.

Hetkiä arjesta

Mitä sitä ei lasten puolesta tekisi..:D

Tommi K
Isyyspakkaus

Juuri eilen sanoin, että varmasti en siivoa roskiasi tuosta pöydältä sinun puolestasi! :D

Kommentoi