Pieni askel ihmiskunnalle

Isyyspakkaus

...ja näemmä aika pieni askel myös pienelle tytölle.

Eräänä päivänä tyttö kieltäytyikin ottamasta kädestäni kiinni portaissa ja kiipesi ne itse alas ilman tukea. Tänään hän näytti ensimmäistä kertaa, miten ne kiivetään itse myös ylös.

* * *

Itse puolestani otin tänään ensimmäiset juoksuaskeleet aikoihin ilman nastalenkkareita. Kylläpä askel tuntui keyveltä, ja sulalla jalkakäytävällä oli mukava juosta. Jos kello ei olisi ollut jo niin paljon, olisin voinut vetäistä Töölönlahdella vielä yhden kierroksen. Vielä yksi lenkki jäljellä Adidaksen Smartrun-haastetta. Se saisikin olla sitten tooosi pitkä.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Meillä 1 vuosi 4 kk poika osaa kans mennä portaat itse ja ei suostu kädessä pitelyyn. Siitä se itsenäistyminen alkaa ja kohtahan ne muuttaa jo pois kotoa :'(

Kristaliina
Puutalobaby

Vautsi! Voi meidän tirppaa ei voi vielä päästää edes peppu edellä -tekniikalla yksin portaisiin... (samoin meillä on ihmetellen ihailtu teidän palapelinrakennustaitoja) Huikeita eroja näiden naperoiden kehitysvaiheissa kyllä - tuo meidän tyyppi näyttää laittavan kaikki paukkunsa tuohon puhumiseen :)

Tommi K
Isyyspakkaus

No teillä sitä puhetta tuntuukin tulevan sitten sen edestä :D Meillä on tainnut mennä kaikki energia palapelien kokoamiseen, sillä ns. lauseet ovat korkeintaan kolmen, yleensä kahden sanan mittaisia ja välillä on vaikea saada selvää, mistä on kyse. Mm. K- ja T-kirjaimet menevät sekaisin (tukka = kukka, käsi = täsi), kirjaaimet vaihtavat paikkaa (lusikka = ukkia, haalari=haaija) ja jotkin sanat ovat edelleen kummallisia (syliin = tyssyyn)... Sanoja kuitenkin tulee koko ajan lisää, ja hän toistelee perässämme kaikkea, mitä sanomme hänelle.

Kommentoi