Pizzaa sillan alta

Isyyspakkaus

Ravintolapäivä, niin kiva kuin tapahtuma onkin ja niin paljon kuin mekin ruokaa arvostamme, on jäänyt syystä tai toisesta väliin useamman kerran. Tänään ehdimme kuitenkin Esplanadille maistelemaan parin kojun antimia ja tutustumaan myös Hakaniemen sillan alle rakennettuun puulämmitteiseen pizzauuniin!

Löysin pizzeria Sotto Il Ponten kassan takaa entisen kollegani. Hän kertoi, että pizzauuni oli pystytetty nyt jo toisen kerran. Edellisellä kerralla pizzatarvikkeet loppuivat parissa tunnissa, mutta nyt ruokaa riitti pari tuntia pidempään. Me olimmekin paikalla juuri oikeaan aikaan, sillä meidän jälkeemme tilauksia otettiin enää vain muutamalta asiakkaalta.

Pizzauuni saatetaan kuulemma pystyttää myös seuraavana Ravintolapäivänä, joten sinne sitten vaan helmikuun pakkasia uhmaamaan. Onpa tuo Rouvakin useampaan otteeseen pohtinut, että olisi kiva laittaa oma pop-up-ravintola pystyyn, mutta vielä sitä ei ole saatu aikaiseksi. Ensi kerrallako sitten?

Kommentit

Miimus (Ei varmistettu) http://likeadrift.blogspot.fi/

Täällä Pietarsaaressa oli yksi pop up-ravintola ja pitihän se käydä testaamassa, kun oli vielä omasta kodistamme seinän toisella puolella. :) Oikein hyvää, venäläistä ruokaa!

Tommi K
Isyyspakkaus

Wau, hienoa, että tapahtuma on levinnyt sinnekin! Asiakkaita varmasti riitti?

Kommentoi