Polkupyöräsyöttötuoli

Isyyspakkaus

Appiukkoni on ollut aikoinaan aikamoinen kierrätyksen edelläkävijä. Jos jossain toisaalla metalliromu haudattiin maahan, Rouvan isä hitsasi siitä jotain uutta. Kuten tämän syöttötuolin, jonka raaka-aineena toimi vanha polkupyörä.

Rouvaa on siis syötetty tällä samalla tuolilla, ja hyvin siinä näyttää meidän pikkukirppummekin pysyvän. Motiivit uusiokäyttöön olivat 1970-luvun maaseudulla tosin hieman toiset kuin nykyisessä ilmastotietoisessa kulutusyhteiskunnassa.

Uudempaa designia puolestaan edusti toinen kierrätysinnovaatio: vanhasta hellasta tehty savustuspönttö, joka pöhisi anoppilan pihassa vielä muutama vuosi sitten. Appiukon hitsaama halsteri on puolestaan edelleen käytössä mökillämme.

Mutta kyllähän tuo Rouvakin uusiokäyttää vanhoja tavaroita aika luovasti, vaikkei hitsauspuikkoa heilutakaan. Eipä tarvitse miettiä, mistä tarve siihen on peräisin. Liekö sitten opittua vai geeneihin asti kirjoitettua?

Kommentit

Jyviä ja ohdakkeita

Tästä tulee mieleen pyöreät disainsyöttötuolit, pappa on ollut aikaansa edellä. :)

Virolainen versio:

http://marimari.kynnap.ee/index.php?page_id=1&lng=fi

ja suomalainen:

http://www.puusepanliikehannes.fi/5

Triptrapit on niin mennyttä vuosikymmentä...

liina.leino
Kaita-Liina

Jesu Christo mikä hinta eikä näytä edes mukavalta.

Onni-syöttötuoli

Trapissa on sentään mukava istua. Trapp on kehitetty -72 ja siihen suosioon on syynsä. Mä en ikinä istuttaisi lastani tollaseen vimpulaan jolla on käyttöikää sen 12 kuukautta.

Ja Tommi: Uusiokäytöstä aina plussaa, yksi suurimmista syistä miksi pidän blogistasi!

Piipo79

Oikea retrohelmi. Hieno värikin!

Mindeka
Ma-material Girl

Aivan mieletön!

Vierailija (Ei varmistettu)

"Dads were the original hipsters" :)

Katie
Aika kypsä äidiksi

Järkyttävän hieno tuoli!

Asiasta kukkaruukkuun: mainitsin sut tämänpäiväisessä blogijutussani, ajattelin että olisi kohteliasta ilmoittaa sullekin. Kiitos kestovaippavinkeistä! :)

Tommi K
Isyyspakkaus

Kiitos tykkäyksistä! Kyllä mä olen kuitenkin hyvin tyytyväinen meillä kotona olevaan Stokken Tripp Trappiin enkä aivan heti vaihtaisi sitä tähän, vaikka näin päheän värinen onkin :)

Stokkehan löytyi sekin käytettynä Mariankadun Toistosta.

Ja Katie, huomasinkin juttusi, kiitos. En ehtinyt kommentoida sitä eilen, ja nyt en enää tiedä, onko mulla hirveästi lisättävää jo saamiisi kommentteihin.

Kommentoi