Poltergeist

Isyyspakkaus

Kun katson muualle, rattaat siirtyvät huoneen nurkkaan. Kun poistun toiseen huoneeseen, jalkalamppu vaeltaa keskelle oviaukkoa. Kun käyn lajittelemassa pyykkiä, keittiöpyyhkeet ja keittiövälineet ovat lennelleet ympäriinsä. Kun kerään niitä pois, koiran juomakupin sisältö leviää lätäköksi keittiön lattialle.

Kuulen usein myös kolinaa, läpsytystä tai joitain eläintä muistuttavia ääniä: kuin pieni apina tai eksoottinen lintu.

Luulen, että meillä asuu poltergeist.

"Poltergeist (saks. polter 'melu' + geist 'henki'), suomeksi myös räyhähenki tai meluhenki tarkoittaa kummittelun kaltaista ilmiötä, jonka tunnusmerkki on elottomien esineiden liikuttelu.

Poltergeist-ilmiöt aiheuttavat myös ääniä, jotka ovat raapivia, laahaavia, askeleenomaisia tai koputuksia tai jopa matkivat eläintä.

Esineiden liikuttelu tapahtuu tyypillisesti vaivihkaa ja hyvin lyhyessä ajassa. Myös nestemäiset aineet voivat levitä." (Wikipedia)

Esineiden liikuttelu! Eläinten äänet! Vaivihkaa ja lyhyessä ajassa! Nestemäiset aineet!

Kun otin kuvaa legoistamme, havaitsin myös kamerassani jotain yliluonnollista. Aivan kuin siinä olisi jokin hahmo.

Vakuutan, että kuva on aito. Se on hän: kotiamme piinaava räyhähenki.

Toisinaan kuulen hänen valittavan myös öisin.

Uskallanko enää nukkua?

Kommentit

MirvaK

Ihana. Täällä asustaa myös. Muutamaksi vuodeksi katosi, mutta nyt jälleen palasi. Tavarat eivät vielä liiemmin vaihda paikkaa, mutta muut kyllä täsmäävät. Pahoin pelkään että meidän räyhänhenki on kehittyvää tyyppiä ja kohta tavarat liikkuvat paikasta A paikkaan B (ja kadoksiin) ihan huomaamatta. Ja olen myös saanut ikuistettua räyhänhengen.

Vierailija (Ei varmistettu)

Olen yllättänyt samanmoisen käsi tuuletusikkunasta ulkona. Viisi kerrosta alempana näkyi pehmoeläimiä, hiusharja ja muuta tavaraa.
Ilmiö tulee muuttumaan - seuraavaksi vuorossa on vaihtorotta. Tavaroita voi jäljittää ketjuina. Liikkumisen lankakaavio on selvitettävissä.

One day

Haha :D

Pirre (Ei varmistettu)

Voi apua, kun aamukahvit levii pitkin näyttöä :D keskimmäinen kun oli alle vuoden ikäinen, niin tajusin silloin saman asian, kun pyykinkuivausteline näytti liikkuvan itsestään, muun muassa :D

Lumissa (Ei varmistettu)

Mahtava :) Sai hymyn huulille muuten harmaana päivänä, keep on writing! Ps. Myös niin totta, samanmoinen räyhähenki riivaa tätä taloa toisinaan <3

Tommi K
Isyyspakkaus

:)

Kommentoi