Porvoon Riimikko

Isyyspakkaus

Aivan nurkan takana Porvoon Meat Districtistä sijaitsee lelukauppa Riimikko (Välikatu 8, Porvoo), joka on taatusti yksi Suomen kauneimmista lelukaupoista - ellei jopa kaunein. Kävin kaupassa nyt ensimmäistä kertaa, sillä edellisellä Porvoon-reisullamme se oli jo sulkeutunut. 

Vanhassa puutalossa sijaitseva liike on suurempi kuin mitä ulkoa ajattelisi, ja sen valikoima on hämmästyttävän laaja ja hyvin erilainen kuin missään lelukaupassa, missä olen käynyt.

Kauppa on aarreaitta kaikille, jotka kaihtavat muovikrääsää ja arvostavat klassisia leluja.

Kävimme kaupassa tytön kanssa kahden, ja lupasin, että voisimme ostaa mukaan jotain pientä. Hän ihastui johonkin rekissä roikkuvista prinsessamekoista, mutta kehotin häntä etsimään jotain vähän pienempää.

Päädyimme yhdessä näihin keijusiipiin, 4,50 €.

Tänne olisi kiva tulla seuraavalla kerralla ajan kanssa ja ihan vaan tutkiskella ja ihmetellä jokaista hyllyä erikseen.

Nyt oli kuitenkin jo aika lähteä syömään ja päivällisen jälkeen liihottelemaan uusin siivin kohti kotia.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Oletteko poikenneet Jyväskylän reissuilla Pienessäkamarissa? www.pienikamari.fi
Aika samanhenkisiä leluja sielläkin tarjolla. Ja nättejä keittiöjuttuja myös.

Vierailija (Ei varmistettu)

Juuri samaista putiikkia tulin hehkuttamaan,Jyväskylän tärkein shoppailukohde minulle. Ihana paikka on myös tuo Riimikko,siellä käydessä totesinkin sen olevan "melkein kuin Jyväskylässä". Jyväskylässä kannattaa poiketa myös Harjun paperiin!

Tommi K
Isyyspakkaus

Hyvä muistutus! Pitääkin poiketa molemmissa, kun siellä taas käydään.

Tommi K
Isyyspakkaus

Kyllä, tuttu kauppa on sekin. Oli olemassa jo silloin, kun siellä asuin ;)

TiaB (Ei varmistettu)

mulla on aika samanlainen ja aika saman ikainen tytto. kun odotin niin paatin etta meille ei ainaskaan tuu mitaan rinsessa kraasaa ja vaaleanpunaista. kun neiti oli pieni niin puin muihin vareihin. mutta nyt on kamaa kertyny ja oon itsekking ostanu vaaleanpunaista. argh. antaa olla, tulee aika olla aikuinen ja kulkea mustissa niinkuin aitinsa. nauttikoon vaaleanpunaisesta yksisarvis asusta ja enkelin siivista. parempi 4 vuotiaana kun 40 vuotiaana.

mmiu (Ei varmistettu)

Ööh, mitäs vikaa siinä on, jos tykkää nelikymppisenä vaaleanpunaisesta?

Tommi K
Isyyspakkaus

No ei sitten mitään!

Tommi K
Isyyspakkaus

Me välteltiin myös vaaleanpunaista, kun tyttö syntyi, mutta sittemmin hän alkoi itse haluta vaaleanpunaisia vaatteita. Mustia vaatteita hän kieltäytyy käyttämästä, sillä hän ei kuulemma pidä mustasta. Lempiväri on silti sininen, koska se on Elsan väri, ja nyt myös vihreä käy, sillä Elsalla on Frozen Feverissä vihreä mekko :D

Kommentoi