Pujja

Isyyspakkaus

Tyttö pääsi ennen joulua leipomaan ensimmäistä kertaa piparkakkuja. Tai leipomaan ylipäänsä. Kokemus oli niin riemastuttava, että sitä muistellaan edelleen. Hän osoittelee ylös kohti ruokakomeron oveen kiinnitettyä pientä naulakkoa ja komentaa: ”Essu! Isii. Essu! Piipaakakku!”

No nyt ihana essu yhdistettäneen toiseen herkkuun: pujja!

Eikä mikä tahansa nisu vaan laskiaispujja!

"Jokohan se pullataikinan syöminen riittäisi, ettei tule maha kipeäksi?"

Hetkinen, onko tuossa kuvan yläreunassa sormi?

Harmi, että se Kodak moment meni ohi, kun tyttö sitten huomasi, että valmiin pullan sisälle oli ilmestynyt omenahilloa ja ranskankermaa. Silmät suurenivat, suu aukesi ja sieltä kuului pieni hämmästynyt sisäänhengitys.

Ja "Nam nam!"

Kommentit

Tasaraita

Hän on ihana! Tästä postauksesta tuli niin hyvälle mielelle. :)

emmilia (Ei varmistettu)

voi mikä ihana tyty! :)

OP (Ei varmistettu)

Täälläkin tekee mieli pujjaa. Miten muuten laitoit sitä ranskankerma-omenahillo yhdistelmää sinne väliin? Meinaan, pidän kyllä mantelimassa-kermavaahtokombosta, mutta koska nyt ON liian aikaista (vai onko?) syödä perint. laskiaispullia, niin voisi kokeilla tuota. Voisi silmät levitä ihastuksesta muillakin.
Teillä on ihana tyttö.

Tommi K
Isyyspakkaus

Niin, itsellänihän ei ollut osaa eikä arpaa pullien leipomisessa :) Mutta ranskankerma ja hillo oli laitettu pullien väliin ihan sellaisenaan, ilman kummempia kikkailuja. 

Silkkitassu

Tytön ikäisenä itsekin leivoin hikihatussa pullia, pikkuleipiä ja karjalanpiirakoita mummon kanssa. :) Oli kyllä ehdottomasti kivointa ikinä! Ja taikinaa piti aina saada syödä (välillä liikaakin).

Vierailija (Ei varmistettu)

Pakko rakastaa tuota toista kuvaa!

Kommentoi