Puku pois!

Isyyspakkaus

Hillitön itku herättää meidät sunnuntaiaamuna puoli kuuden aikaan. Tyttö huutaa äitiä ja kuulostaa hätääntyneeltä. Rouva kömpii sängystä ja menee katsomaan, mikä lapsella on hätänä.

Tyttö istuu sängyssä tukka pystyssä ja parkuu: "Varpaat! Puku pois! Puku pois! Varpaat!"

Niin.

Pienen yöpuku taisi juuri käydä liian pieneksi ja hänen isovarpaansa oli puhkaissut sen jalkaterän hakiessaan Lebensraumia. Minikokoinen isovarvas sai kaiketi yön pimeydessä huikeat mittasuhteet.

Jospa nyt kuitenkin nukuttaisiin tällä puvulla vielä pari yötä ja hankitaan uusi lähipäivinä.

Nuku nyt. Siinä se varvas on, mutta nuku nyt. Hyvää yötä. Bye-bye.

Kommentit

OP (Ei varmistettu)

Pienet tytöt kasvavat nopeasti, ihan silmissä.

Liisa
Osasin!

Meilläkin on meneillään hurja kasvupyrähdys. Mittasin Ilon tammikuun alussa, jolloin hän oli 82 cm pitkä. Tällä viikolla tulos oli 86 cm. Aika hyvin, kun ei eletä vauvavuotta enää. Parin viikon päästä juhlitaan 2-vuotissynttäreitä.

evergreenoflife (Ei varmistettu) http://evergreenoflife.blogspot.fi

Voi pientä <3 Minä laitoin eilen neidin viemään keittiöpyyhettä pyykkiin, ja yhtäkkiä tyttö juoksi vessan suunnalta hysteerisen huutoitkun saattelemana, huutaen "se tulee se tulee!!" ... hetken ihmettelyn jälkeen selvisi että tyttö oli säikähtänyt pölypalleroa, joka oli ilmeisesti ovea avatessa liikkunut ja neiti oli luullut sitä hämähäkiksi tms otukseksi. Selvä merkki että pitäisi imuroida!

Tommi K
Isyyspakkaus

Meillä tyttö puolestaan poimii pölypalloja lattialta, kiikuttaa ne minulle ja sanoo: "roska".

Tästä viikosta lähtien siivooja käy viikoittain :D

paulahelena
ALUAP

heh, meidän jippokin oli äidiltä perityllä jätti-isovarpaallaan just onnistunu puhkasemaan yöpukunsa ihan samalla tavalla! :D se tosin ei unta häirinnyt tai ainakaan jipsula ei vielä osannut kertoa vaikka ois häirinnytkin, meillä tosin se yökkäri jouti samantien poistoon kun on isompiakin riittävästi (plus siihen oli pinttynyt aikamoiset kakkatahrat...) :)

Justiina (Ei varmistettu)

Meillä myös aiheuttaa ahdistusta jos varvas pilkistää sukkikisista tai yökkäristä. Niitä ei kertakaikkiaan voi enää laittaa jalkaan sen jälkeen. :) Tyttö n. kuukauden nuorempi kuin teidän.

Piipo79

Traumahan tuosta syntyy! Se on niin hauska kuinka pienet asiat ovat niin suuria. Draamakuningattaret.

Tommi K
Isyyspakkaus

Joo, tämä oli vielä hauska juttu, mutta sitten on ne superdraamat ja kaikenmaailman rukkasraivarit, joihin liittyy kunnon itkut ja hammastenkiristykset....

Piipo79

Joo, ja onko teillä jo sitä "en halua tätä päälle. En halua. En halua." Meillä on jo nyt niin todella tarkkaa mikä paita, onko sukkikset vai sukat ja housut, mitkä kengät jne. Kunnon prinsessa.

Aure (Ei varmistettu)

Tuli mieleen, että kannattaa ehkä varmuuden vuoksi tarkistaa (jos ette jo ole tarkistaneet), ettei reikä vaan purista pikkuisen varvasta. Mulla on joskus ollut isovarvas pari päivää kipeä ja puutunut, kun sukkahousut on hajonneet kesken päivän ja reikä puristanut varvasta ja haitannut verenkiertoa. Tietysti kävellessä asia on ihan eri kuin nukkuessa, mutta ehkä yksi mahdollisuus. Toivottavasti itku oli kuitenkin vain hämmennystä yhtäkkisestä ilmavirrasta. :)

Elina- (Ei varmistettu)

Luin tätä lapsi sylissä, kuvasta seurasi keskustelu:

2v3kk: Tämä on?
Minä: No mikä se on?
2v3kk: Pingviini!

paulahelena
ALUAP

eikä! nyt en pysty näkemään tos muuta ku pingviinin sivuprofiilin, varvas siinä nokkana hienosti :D

miu74 (Ei varmistettu)

Sinun blogisi on kyllä paras mitä olen koskaan lukenut!Ihana pieni varvas on tullut sieltä yöpöksyistä häiritsemään pikku-prinsessan unta, ni kyllähän silloin pitää jo Äiti apuun kutsua!Todella ihana lukea näitä teidän perheen juttuja ja nähdä kuvia tooosi suloisesta tyttelistä!

Tommi K
Isyyspakkaus

Oo, kiitos! <3

:)

Ihana <3 (Ei varmistettu)

Voi pientä hassua!

Ulpu1 (Ei varmistettu)

:D Ihana! Meillä ihmetellään (ja kaivellaan varpaanvälejä) 1 v. 9 kk tytön kanssa kovasti, joten tämä osui ja upposi. Tuli kunnon naurut ja hyvä mieli, kiitos! :)

Kommentoi