Puuceessä surisee

Isyyspakkaus

En ole koskaan niistä pitänyt - pakon edessä oppinut sietämään. Tyhjentäminen on ulkoistettu muille.

Joku tykkää istahtaa ovi auki ihastelemaan maisemia. Itse haluan pois mahdollisimman nopeasti, jo pelkästään hyttysten vuoksi. Tähän en ollut kuitenkaan varautunut.

Vaikka kuinka olen aikuinen mies, ei minusta ole kiva, että puuceestä kuuluu jotain ääntä, kun kannen avaa. Onko siellä alhaalla siis jotain elävää tuijottamassa sinne, mihin kenenkään ei kuulu nähdä?

No, eipä tässä ole vaihtoehtojakaan. Toivottavasti sillä ei ole isoja hampaita tai pitkää pistintä.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Voooi ei! :D Yritä nyt selvitä siellä! (Ja kyllä minäkin sen tyhjentämisen ulkoistan, kun oman mökin aika joskus tulee...)

Vierailija (Ei varmistettu)

Odotahan vaan, kun on aika opettaa lapsi tekemään tarpeensa mökkihuussissa. Siinä sitä sitten onkin siedätyshoitoa kun on niitä itikoita ja kakkakasassa kärpäsiä, liian pimeää ja märkää ja ja ja... Mutta kuinka hieno taito tuo onkaan kaupunkilaiselle, sietää jotain epämiellyttävää ja erilaista. :) Itse muistan lapsena, että pelkäsin aina että sieltä huussin alta luikertelee käärme!

Tommi K
Isyyspakkaus

Äänet onneksi lakkasivat. Se oli ehkä jokin iso hyönteinen, joka pörisi jotain vasten.

Mutta joo, puucee on kyllä harvinaisen epämiellyttävä laitos, vaikkei haisisikaan. Appiukko osti kyllä huussiin jo vuosia sitten kuivakäymälän, mutta sitten kävi ilmi, että nykyinen koppi on liian pieni kyseiselle istuimelle. Jonain päivänä... :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kyllä se niin, on että nykyään mökissä,pitää olla juokseva vesi, sähkö,astianpesukone etc. Varsinkin jos pidempiä aikoja, vietetään mökillä
kuten trendi on. Kaikki samat mukavuudet kuin kaupunkiasunnolla.
Varsinkin, kun lapsia useampia.

Vierailija (Ei varmistettu)

Eikös appiukollasi ollut se lietelantasäiliö/imupumppu, jolla tosiaan
tuonkin huussin tyhjennyt onnistunut melko mukavasti. Niin aikakin muistelin asian olleen.

Tommi K
Isyyspakkaus

Vierailija (16:08): Kyllä, olen samaa mieltä. Vaimoni ei, ja asiasta ei keskustella :D

Vierailija (16:11): Aika järeältä ratkaisulta kuulostaa.

Lapsuuden kotini on maalla, vanhassa kyläkoulussa. Sisävessan tarpeet menevät likakaivoon ja aitan vessoista "opettajien" vessa on käytössä.
Muistan eräänkin uudenvuoden jolloin joutui käymään -30'c niin perhe kuin vieraatkin ulkovessassa, kun kukaan ei ollut muistanut tilata tyhjennystä.
Rannassa meillä on todella ällöttävä ulkovessa, täynnä hämähäkin seittiä ja muita ötököitä. Mutta kotipihassa ulkovessa on sellainen, että käyn siellä mielummin kuin sisällä :)
Myös eräällä tutullani on kotonaan ihan sisävessana kuivakäymälä. Kunnon ekoilua!
 

Kommentoi