Rakkaani, romaanihenkilö

Kustannusosakeyhtiö Avaimen Rakkaani, romaanihenkilö ilmestyi eilen. Kirjassa kaksikymmentä kirjoittajaa ja kirjallisuuden ystävää kertoo omasta suhteestaan johonkin kirjallisuuden hahmoon. Jokaisesta kahdestakymmenestä hahmosta on tullut omalla tavallaan merkityksellinen kirjoittajille, ja hahmot ovat voineet jopa alkaa elää omaa elämäänsä kirjojen ulkopuolella.

IMG_1865.jpg

Olen yksi kirjan kahdestakymmenestä kirjoittajasta, ja oma kirjallinen rakkaani on Muumipeikko. Tietysti.

IMG_0641.jpg

Olin hyvin otettu pyynnöstä kirjoittaa kirjaan, sillä muut kirjoittajat ovat joko kirjailijoita tai muuten enemmän tai vähemmän ammattimaisia kirjoittajia. Mukana ovat mm. Antti Tuuri, Venla Hiidensalo ja Tuija Lehtinen. Kirjan ovat toimittaneet Päivi Artikainen, Kirsi Haapamatti, Mervi Heikkilä ja Merja Mäki (kuvassa alla).

Kertoisin kirjasta enemmänkin mutten voi. Vaikka sain kirjan jo aiemmin PDF:nä, halusin lukea sen mieluummin oikeana kirjana sitten, kun se ilmestyy. Sain itsekin kirjan käsiini vasta tänään, kun palasin takaisin kirjan julkkareista.

IMG_1825.jpg

Todellakin, karkasin Seinäjoelle asti bilettämään, kun kirjan seinäjokelainen toimituskunta järjesti perjantaina julkkarit Seinäjoen Mallaskosken panimoravintolassa. Hauskat juhlat, meni myöhään.

IMG_0640.jpg

Olipas hassua lukea tilaisuudessa katkelma omasta kirjoituksesta ja jakaa signeerauksia ihan niin kuin joku oikeakin kirjailija.

Hyvää harjoitusta Gastronaatin julkaisua varten, naureskelin.

suhteet oma-elama kirjat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *